2777
2789

فکر میکنم غرور زیاد و بیش از حد دارن و اصلا رابطه خوب یا گرمی با هم نخواهیم داشت

بنظرتون به خودش بگم این موضوع رو؟

با اینکه اولشه، نه زنگی و نه پیامی بهم نمیدن هیچ کدومشون

در مورد این غرور رو نمیدونم

اما باید بدونید ازدواج یعنی خانواده طرف مقابل رو هم بپذیری

نه مثل اون تاپیک پربازدید که عروس شاکیه چرا پدرشوهر و مادر شوهرش چند روز میخوان بمونن خونه شون

دنبال رابطه ی گرم با فامیل همسر نباش

رابطه هرچی رسمی تر و محترمانه تر ، سالم تر و بهتره

صمیمیت توقع و دخالت میاره

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دنبال رابطه ی گرم با فامیل همسر نباش رابطه هرچی رسمی تر و محترمانه تر ، سالم تر و بهترهصمیمیت توقع و ...

خب اگه بعدشم که ازدواج کردیم و عروسشون شدم، ماهی یبار بهم زنگ بزنن یا همونم نزنن اشکالی نداره؟

باید کمی معاشرت کنید تا روحیات و اخلاق همدیگه رو بشناسید و ببینید که می تونید باهم کنار بیایید یا خیر. ببینید که به این ازدواج راضی هستند یا خیر و کلی موضوعات ریز و درشت دیگه

ضمن اینکه اصلا چرا باید الان در مرحله خواستگاری مدام به شما زنگ بزنند؟!!

اگه بخاطر اخلاقی که دارن نتونیم بپذیریم چی؟

خودتو برای زندگی پر چالش آماده کن

چون اونا خانواده شوهرت بودن و از اول بودن و بخش حدایی ناپذیر زندگیشن

پس همیشه هستن

البته هستن معدود پسرایی که باخانواده خودشون قطع رابطه میکنن بخاطر زنشون که از نظر من چنین پسرایی غیر قابل اعتمادن

چون وقتی پدر و مادری که سالها زحمت کشیده بزرگ کرده پرورش داده تربیت کرده رو راحت میذارن کنار

کنار گذاشتن همسر به مراتب براشون راحتتره

بهتر که همش بهت نمیچسبن

به من زنگ نزنن راحترم البته احترامشون رو دارم ولی نه زیاد زنگ میزنم نه زیاد دوست دارم زنگ بزنن

از بین چهارتا تا جاری فعلا خداروشکر بین من اونا بحث و دعوا نبوده با بقیه بعضی وقتا مشکل پیش اومده

تقریبا ده ساله عروسشونم

اینم به خاطر اینه فاصله ام رو رعایت کردم باهاشون

خودتو برای زندگی پر چالش آماده کنچون اونا خانواده شوهرت بودن و از اول بودن و بخش حدایی ناپذیر زندگیش ...

مثلا من دوست ندارم اگه خواستیم یه مسافرت بریم خانوادش هم بیان

اینارو باید با خودش درمیون بذارم؟

مثلا من دوست ندارم اگه خواستیم یه مسافرت بریم خانوادش هم بیاناینارو باید با خودش درمیون بذارم؟

اره دیگه پس به کی بگی

ولی از من به تو نصیحت خیلی تحت تاثیراینجا نباش

همونطور که نزدیکی و صمیمیت بیش از حد خوب نیست دوری بیش از حد و گارد گرفتن از اول هم خوب نیست

کاربر اوپرا رو نمیدونم میشناسی یا نه

@اوپرا

ایشون یه ادم پخته و با تجربه و اهل زندگیه

هم تحصیل کرده هم وضع مالی خیلی خوب و مستقل

با مادر شوهرش سفر روستا رفته بودن من کیف کروم

از این حجم از سازگاری

حالا نصف نی نی سایت اگه کمالات ایشونو داشته باشن با خانواده شوهر حرف هم نمیزنن

نه الان اشنا شدیم چند ماهه و میشه گفت تو مرحله نامزدی هستیم

جالبه خود شما می گی دوست ندارم خواستیم بریم مسافرت اونها هم بیان بعد میگی چرا منو تحویل نمی گیرن!!!

خب این احتمال رو هم باید بدی که رفتار و خواسته های خود شما هم نشونه هایی از سرد بودن رابطه داره

ولی به هر حال نامزدی یعنی دوره شناخت. پس خیلی عجله نکنید