2777
2789
عنوان

از رفتار دوستم خیلی دلم گرفت 🥺

176 بازدید | 17 پست

چند وقت پیش با دوستام بازار بودیم میخواستم برا خواستگاری از این سینی های طلایی که آیینه ایه بگیریم خیلی گرون بود کوچیک و خیلی معمولیش ۴ تومن بقیه بالا تر بود

دوستم گفت اینا ما داریم دیروز بهش گفتم عکس سینی میفرستی گفت الان خونه مادر شوهرمم شب یادآوری کن میفرستم منم روم نشد چیزی بگم باز دوباره تو گروه حرف عروسی و این چیزا شد گفتم عکس نفرستادی گفت اینقدر فراموش کار شدم الآنم خونه نیستم دو سه ساعت دیگه میفرستم بقیه بچه ها گفتن آره تو گروه بفرست بازم نفرستاد بقیه پیاما جواب دادا ولی اینکه دوستام گفته بودن بفرست نفرستاد😐

واقعا یه سینی ارزشش رو داشت😐خیلی تعجب کردم اصلا اینجوری نبود که حساس باشه من تا حالا ازش چیزی نگرفتم ولی به دوستام حتی لباسای مجلسی شو قرص میداد یکم بی حوصله و تنبل هست ولی نمیتونم اینو هم به این دید ببینم میگم حتما دوست نداشته بده ولی خیلی دلم گرفت

شما بودین سر سینی این کار رو میکردین؟ توقع من بی جا بوده ؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو از اینکه بهت سینی نداد ناراحتی من از این بدم اومد که دید گرونه تو نتونستی بخری الکی گفت من دارم

میتونستم بخرم ولی خرید های واجب تری داشتم گفتم الکی ۴,۵ تومن ندم به سینی که فقط برا یه شب کاربرد داره