2777
2789
عنوان

فاز این دانش آموزایی که برا تعطیلی مدارس دست به هر کاری میزنن چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 32 پست

با این تعطیلی ها فقط در آینده انگل تحویل جامعه میدن

البته بعضیا که درس براشون خاله بازیه

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دمش گرم🤣

دو تا کاربری دیگه جز این کاربری دارم ❤️ عاشق شوتی سوارا و اسکورت بار های لرستانم❤️ در پناه خدا باشن❤️ (مخصوصا رو بچه های خرم اباد خیلی حساسم😂❤️ هرچند به هرکی هم بدی کرده باشن ولی من بازم دوسشون دارم مثل داداشای گلمن❤️) ❤ هرچند هرکی هر طرز فکری درباره اونا داشته باشه( شوتی سوارا و اسکورتاشون) ولی نظر من اینه ❤ ( اگر میخواهی ی لفظ و کلمه بد رو به ی قوم شهر و یا فرهنگ تعلیم بدی با من صحبت نکن کاربر عزیز) (مردای داخل نی نی سایت همه به ظاهر مردن ولی در واقع یا پرنسس یا نَر هستن حالا از هر شهر و یا قومی که میخوان باشن)و ( البته به جز اون برادرانیکه بخاطر بچه داریمجبورن عضو سایت بشن 🤍 ) (دوست عزیزم پرانتز دوم رو با سوم قاطی نکن اونا با هم فرق دارن ) در آخر من ستایشم جابجا شد دختری از تبار لر و ایل زنگوا تو خانواده ی آدم دیگه ولی اینجا هم فرق دارم راستی اگه با تاپیکام حال نمیکنی و میخوای مخبری خبر چینی خبر کردن نی نی بار بدون دلیل و با جمله های مسخره کنی از تاپیک برو بیرون داخل تاپیک من با کسی دهن به دهن نشین با من صحبت کنین

اتیش زدن لاستیک شرارت نیست یه فکر بچگانست البته و صد البته که کار خوبی نیست واقعا ولی بچه است . دزدی ...

ی پسرعمه داشتم میگفت من که میخوام بمیرم چرا خودمو زحمت بدم درس بخونم. نخوند و هیچیم نشد. الان افتاده تو دام اعتیاد و خونه پدرشه. فقط و فقط به خودش آسیب زد.

ولی اینکه تایر ماشین و آتیش بزنی دودش به چشم همه خواهد رفت این شرارته.

بچن دیگه بزرگتربشن میفهمن بایه لاستیک آتیش زدن مدرسه تعطیل نمیشه.

یعنی تو آلودگی هوا ما باید دود لاستیک ماشین به اون کلفتی و هم بخوریم تا درس عبرت شه براش! صد سال سیاه درس نگیره. وجود این ادم شرور اصلا چ ارزشی برا جامعه داره که تو محیط مسکونی دود سیاه لاستیک هوا میده که چی ! مدرسه نره.

یعنی تو آلودگی هوا ما باید دود لاستیک ماشین به اون کلفتی و هم بخوریم تا درس عبرت شه براش! صد سال سی ...

روحیاتت خشنه بنظرم. اعتیاد اتفاقا عوارض برای جامعه و عامه خیلی مشهود تره تا یکبار اتیش زدن لاستیک

روحیاتت خشنه بنظرم. اعتیاد اتفاقا عوارض برای جامعه و عامه خیلی مشهود تره تا یکبار اتیش زدن لاستیک

کی گفته یکباره ؟! اعتیاد هر کسی رو که می طلبه بیمار میکنه ولی این کار کسی که اصلا دوس نداره دود بخوره هم درگیر خودش میکنه.

کی گفته یکباره ؟! اعتیاد هر کسی رو که می طلبه بیمار میکنه ولی این کار کسی که اصلا دوس نداره دود بخو ...

شما واقعا چشماتونو بستید؟ اعتیاد از نا امنی برای بانوان و تجاوز گرفته تا دزدی و قتل و توهمات و ادم ربایی و بدترین جنایات رو میتونه گردن بگیره. چه از اثراتش مثل توهمات شیشه و ال اس دی گرفته چه ازتاثیرات خماریش که بخاطرش هرکاری میکنند و اجیر میشن واسه ادمای دیگه. اونوقت لاستیک اتیش زدن یه بچه شبیه اعتیاده؟ بازم میگم کارش صد درصد اشتباه بوده ولی قیاستون اشتباهه