2777
2789

باید از ساعت۸شروع کنم درس بخونم تا شش عصر بعدش برم باشگاه بعدش بیام به کسایی که قول فا ل دادم اینجا بگم بهشون بعدش کتاب هایی که دارم رو بخونم(غیردرسی)بعدش یسری کتاب ها دارم برای ترجمه باید انجام بدم تا ساعت۱۲تموم بشه دوش بگیرم و بخوابم اما هیییییچ کاری نکردم از صبح ولو شدم رو تخت!سه روزه اینطوری شدم از همهههه ی کارام عقب موندم دیگه داره۲۴سالم میشه هنوز من پشت کنکورم دوباره دارم به همون حال افتضاح چندسال پیش برمیگردم!چیکار کنم واقعا دارم عصبی میشم یه سردرد وحشتناکی هم دوروزه دارم!خواهرانه راهنماییم کنید نمیخوام تو این چرخه بیوفتم باز

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب چن ماه تا کنکور مونده باشگاه و کتاب درسیو ول کن رو کنکور تمرکز کن ..تا ۲۴ سالگی پشت موندی؟

اره متاسفانه پزشکی میخوام

یعنی چیکار کنم؟میخوام برسونم به۱۴ساعت!روزی۷ساغت میخونم

باید باشگاه اینارو حذف کنی . نهایی یازدهم هم هست باید اونم بخونی.

به نظرت با ناقص خوندنم الان شروع کنم و بیخیال باشگاه بشم میرسونم؟میترسم امسال هم نشه!سالهای قبل امروز و فردا کردم نشد امسال شروع کردم!ولی هی بیحال میشم