2777
2789

خوش به حالت تو این اوضاع

ایران جانم ♥️ 👑 وطنم💚🤍♥️تورا با تمام زخم هایت دوست دارم،چون هنوز به خوب شدنت امیدوارم🤍🕊️yogi girl🧘🏻‍♀️بدنساز🏋🏻‍♀️ ......شدی قلب و تن و‌روحم شدی بال و‌پر و جونم شدی ، همه ی منظورم💕💍درخواست دوستی نمی پذیرم با احترام🩵  گاهی باید باخت تا بُرد....🌸💛

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

موفقعیت ؟ موفقعیت دیگه چیه ؟ شمای استقلالی اول سطح سوادت رو بالا ببر و بعدش هم تایپ کردن رو یاد بگیر بعدا" بیا درباره پرسپولیس کبیر صحبت کن ، البته قبلش باید چاله ی ۷ تای الوصل رو هم پرکنی

موفقعیت ؟ موفقعیت دیگه چیه ؟ شمای استقلالی اول سطح سوادت رو بالا ببر و بعدش هم تایپ کردن رو یاد بگیر ...

خب ۷ تا از امارات خوردیم یکدونه هم زدیم

مثل بعضیا شش تا از العین عمان نخوردیم هیچی هم نزنیم

موفقعیت ؟ موفقعیت دیگه چیه ؟ شمای استقلالی اول سطح سوادت رو بالا ببر و بعدش هم تایپ کردن رو یاد بگیر ...

بعدش بعضیا انقدر بیشعورن که....

درسته استقلالی نیستی ولی ایرانی که هستی نباید اونجوری بگی

منم که استقلالیم موقع بازی پرسپولیس و یه تیم خارجی قطعا پرسپولیسی هستم

فقط بلدن فحش بدن.... من تو پرسپولیسی ها سروش ذفیعی رو خیلی دوسداشتم.... از پریروز دیگه مهرش از دلم ذ ...

اشکال نداره من ادان (دروازه بان استقلال) رو از نزدیک دیدم همیچبن ادمی نیست

پرسپولیسیم ولی راست میگی ماکه ده ساله پشت سرهم شمارو میبریم خصوصا پارسال که دوبلتون کردیم خیلی زشت شد مساوی کردیم امسال

یه‌رنابسپاراز‌ بدبخت‌ که‌‌ مهار‌کننده‌ حروم‌لقمه سدآرزوهای کوچیک وخوشگلش شده❤️😕

فقط بلدن فحش بدن.... من تو پرسپولیسی ها سروش ذفیعی رو خیلی دوسداشتم.... از پریروز دیگه مهرش از دلم ذ ...

زدین شکوندین سرو صورت هوادارای پرسپولیس و 😂 دروازه بانتونم که حقش بود آخراش دیدین پرسپولیس داره دوباره جون میگیره میخواستین وقت تلف کنین نتیجه مساوی بشه حداقل نبازین

یه‌رنابسپاراز‌ بدبخت‌ که‌‌ مهار‌کننده‌ حروم‌لقمه سدآرزوهای کوچیک وخوشگلش شده❤️😕