2777
2789
عنوان

خیلی اذیتم چیکار کنم

91 بازدید | 14 پست

دیگه دارم پیر میشم از دستشون😱🤯

خونوادم خیلی سمی هستن و اذیتم میکنن خواهرم ده سال شوهر کرد و یکبار مارو دعوت نکرد خونش حتی یکبار و همیشه سواستفاده حتی مالی هم میکرد دیگه ول نمیکرد اسباب کشیشم مینداخت گردن مامان بابام

ماشینم داشتن میرفتیم مهمون ماشین نمیاوردن با ماشیم ما میومدن تازه میگفت من باید پشت فرمون بشینم که جام تنگ نباشه اسکل ،

یه بار گیر داده بود که بره خارج بعد فامیلمون گفت کسیو داری ساپورت مالکیت کنه؟ گفت آره مامانم🫥شوهر داشت!!!!!!!!

هروقت میرفتم دیدن بچه نورسیده یا عروسی پول نمیاورد با ما میومد

کلی خرج جهیزیه و کادوی طلا و سکه براش شد که بهش دادن مامانم اینا و مراسمش و طلاهای محردیشم برد و حتی خونه براش گرفت بابام و همشو فروخت آب ریخت روش

ده سال نود درصدشو غذا درست نمیکرد مامانم زنگ میزذ براش میبرد یا میاوردش خونمون یا میومد خونه ما میخورد

یه بار رفتیم عروسی من رقصیدم دوست مامانم بهم پول داد بعد ار عروسی گیر داده بود که چرا به من پول نداد😳

بعد یه چیزی برا من خریدن اونم بزور زحمت و تلاش خودم که یک دهم خرجای اون نمیشه تازه من گفتم ازدواج نمیکنم اونوقت از اون موقع با من حرف نزد

و گوشی خریدم میومد خونمون داد میزد که من گوشیم خرابه

حتی من بچه بودم برا مهدکودکم اجرا داشتم لباس مخصوصشو باید میپوشیدم گیر داد که این لباسو من باید بپوشم😳 و نذاشت من بپوشم ، مهدکودک من بود!

چندسال هم طبقه پایینمونو رایگان بعنوان انباری برده بودن بدون هیچ پول آب و برق و گاز یه واحد کامل بود

حالا اینا به کنار الان....... خیانت کرده به شوهرش که عاشقش بود و خیلی خوشتیپه ، با دوستاش رفته جایی و اونجا با یه آقا دوست شده و مشروب خوردن اونشب اونم بوده و حدود دویست تاکه شوهرش دید پیامارو و

بهش گفته بوده خواستی پیام بده که شوهرم نفهمه بعد شوهرش میفهمه این التماس میکنه که ببخشتش و اونم میبخشه بعدش دوباره میره تولد یارو رو بهش تبریک میگه بعد از سه روز!

بعد میگه من خیانت نکردم چیزی نبوده

و شوهرش رفته درخواست طلاق داده آخه گفت اینا به کنار وقتی یه ذره وضعم بد شد بهم گفته بی عرضه منی که زندگیمو براش گذاشتم این منو سوزوند

بعد مهریشو بخشید که شوهرش به کسی نگه بعد از یه مدت زد زیرش گفته بود مهریه ندی میندازمت زندان تو چرا با دوستای همجنس خودت رفتی بیرون😨

تازه شوهرش به خاطر این دوستاشو ول کرد موقع ازدواج که بیاد شهر ما

طبقه پایینمون خالی بود چند سال من رو مخ مامانم اینا کار کردم که اجاره بدیم خونه رو و یکی بهتر بریم حالا که راضی شدن و بازسازیش کردم حتی تنهایی رفتم کاشه توالت و کاشی خریدم و غذا برا کارگر درست کردم اونو آوردن اینا وسایل اونو گذاشتن راحت ریدن به من

خودشم آوردن بالا اتاقی که وسایلم هست

و ازش متنفرم اصلا حس خوب ازش نمیگیرم حس خفگی و سنگینی دارم

از وقتی اومد کلی اتفاق بد برام افتاده همه هم از اون دفاع میکنن و سمتش رفتن با من دشمن شدن

هرچیز کوچیکم ازم ببینه یا یه نگاه بهم کنه فورا میره تقلید میکنه ولم نمیکنه

از ترسش از وقتی اومده هیچی نمیپوشم لباس کهنه میپوشم

اصلا آرامش ندارم

بعد هرکاری میخواد میکنه و بیرون میره و میاد غذا آمادس مامانم همیشه در حال آشپزی و کلفتیه براش

کامل نخوندم ولی خدا بهت صبر بده با همچین خواهری

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعد من کفتم شما زدین زیر برنامه هام تازه مامانم گفت اون میره الکی ولی دوساله نرفته

تازه بهش گفته پول میدم خونه بگیری گفته نمیخوام چون کلفت نداره اونجا

و حتی مامانم منو چند بار خواست بیرون کنه

از دبیرستان بهم تهمت میزد میگفت فاحشه و الانم گفت چرا مانتوت خاکی بود ده سال پیش که از مدرسه یه بار اومدی مالونده بودنت؟! اونوقت به خواهرم میگه اون خیانت نکرده بهش تهمت زدن باید ثابت شه.اون خودش با زبون خودش گفته😱

بعد کفتم وقتی برناممو خراب کردین دو ساله اونو آوردین اینجا پول بدین من برم خودم خونه بگیرم بهم ندادن و یه خونه دیگه داریم بابام گفت اونو ببر تو الان مامانم زد زیرش اجارش داده میگه برو گمشو

😭😭😭😭😭😭😭

ازدواج کن برو راحت بشی چسبیدی به اونجا که چی بشع

از وقتی اومده خونمون انگار قفل شدم و بسته شدم هی برام اتفاق بد نیفته ودوست صمیمیم هرروز باهم بودیم که خونه نباشم و هرروز طاقت نمیاورد منو نبینه بی دلیل ازم فراری و غیب شد

میشه بخونی کاملتازه بقیش مامانمه ممکنه این سنگینی و نحسی برام داشته باشه؟ از روزی که اومده خوشی ازم ...

در اینکه یه سری ها وجودشون و نفسشون سنگینه شکی نیست اما اینکه اون باعث بشه خوشی ازت دور بشه غیر ممکنه و اثرات تلقینه

در اینکه یه سری ها وجودشون و نفسشون سنگینه شکی نیست اما اینکه اون باعث بشه خوشی ازت دور بشه غیر ممکن ...

همون سنگینی منظورمه

اصلا همین حسو دارم دیشب تنها بودم اومد خونه داغ شدم نمیتونستم نفس بکشم و دستپاچه شدم و رفتم بیرون

نتونستم تحمل کنم وتا آخر بخونم.از خاهرت بدم اومدددددد زالو

بعد مامانم میگه اون خیلی خوبه و منو بیرون کرد از خونه

استفراغم میگیره ازشون

مامانم میگه تو چی هستی مگه و مثل سقه سیاه منو میکوبونه

میشه بخونی کاملتازه بقیش مامانمه ممکنه این سنگینی و نحسی برام داشته باشه؟ از روزی که اومده خوشی ازم ...

برات دعایی چیزی نگرفته؟ شایدم تلقینته . و چون خیلی ازش زخم خوردی حالت بده

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

برات دعایی چیزی نگرفته؟ شایدم تلقینته . و چون خیلی ازش زخم خوردی حالت بده

نمیدونم اصلا وجودشون از دعا بدتره یه بار صداش اومد رفته بود پیش دعانویس اینا به مامانم گفت درمورد اینم پرسیدم یعنی من

و بعد دعا آورده بود به مامانم زنگ زد بره براش انجام بده احمق

برا خودش بود هرچی من دوست نداشتم اینجا انجام بده