2777
2789

باید از ساعت۸شروع کنم درس بخونم تا شش عصر بعدش برم باشگاه بعدش بیام به کسایی که قول فا ل دادم اینجا بگم بهشون بعدش کتاب هایی که دارم رو بخونم(غیردرسی)بعدش یسری کتاب ها دارم برای ترجمه باید انجام بدم تا ساعت۱۲تموم بشه دوش بگیرم و بخوابم اما هیییییچ کاری نکردم از صبح ولو شدم رو تخت!سه روزه اینطوری شدم از همهههه ی کارام عقب موندم دیگه داره۲۴سالم میشه هنوز من پشت کنکورم دوباره دارم به همون حال افتضاح چندسال پیش برمیگردم!چیکار کنم واقعا دارم عصبی میشم یه سردرد وحشتناکی هم دوروزه دارم!خواهرانه راهنماییم کنید نمیخوام تو این چرخه بیوفتم باز

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سنگ بزرگ نشونه نزدنه

انقد کار برا خودت نتراش که فراری بشی نتونی انجام بدی

اولویت بندی الان چی مهم تره درست! پس تا ۲۱ روز ک عادت کنی کم کم شروع کن درس خوندن از ساعتای زیاد هم شروع نکن کم کم ببرش بالا وقتی افتادی رو قلتک کارای دیگت انجام بده

سنگ بزرگ نشونه نزدنه انقد کار برا خودت نتراش که فراری بشی نتونی انجام بدیاولویت بندی الان چی مهم تره ...

عزیزم من این کارارو به صورت روتین انجام میدادم!نمیشه من کنکور دارم بیچاره میشم اگه امسال قبول نشم

عزیزم من این کارارو به صورت روتین انجام میدادم!نمیشه من کنکور دارم بیچاره میشم اگه امسال قبول نشم

پس بقیه رو بزار کنار واقعا سال کنکور کارای دیگ رو کردن احمقانس فقط در حد پیاده روی برو بیرون شبات باید مختص مرور کردن باشه مرور خیلی خیلی مهمه

اینارو بهت میگم چون خودمم چند سال پشت ازمون وکالتم همه دوستام قبول شدن جز من

جدی میگی یعنی بیخیال بقیه کارا بشم؟

اره بابا منم سفت و سخت نمیچسبیدم ب درس هی آزمونارو مردود میشدم دوستام ولی واقعا یسال سفت و سخت چسبیده بودن ن باهام میومدن بیرون ن توی اینستا فعالیت داشتن

فقط فقط مرور میکردن وقتای اضافه رو

در حد پیاده روی وقت بزار نیم ساعت در روز مطمئن باش زود میگذره راحت میشی بهتره تا هی هر سال بمونی پشت آزمون واقعا ادم دیوونه میشه