2777
2789

من ۳مدل قابلمه دارم تو این سه ساله جهزیه ام استفاده کردم

استیل هوفنر البته نمیدونم اصله یا نه کیفیش معمولیه و فقط برای خورشت ها و مرغ توش میپزم برنج نمیشه بدجور میچسبه

و تفلون دارم که داغون شدن جای سالم نمونده روش میخوام بندازمشون دور دنبال قابلمه با کیفیتم که برنج و سرخ کردنی باهاش درست کنم موندگار باشه چون خیلی گرونه دیگه سخته هر ۲سال یبار بخوای بندازی دور و سالم باشه و اگه قابل استفاده تو ظرفشویی باشه بهتره

الان موندم گرانیت بخرم یا اینکه برم دو سه تیکه کرکماز استیل بخرم چون بعضیا میگن تو کورکماز میشه برنج بزاری سرخ کنی

لطفا راهنماییم کنید و مارک بگید

بعضیا هم میگن گرانیتم زود خراب میشه

چدن سنگینه

نچسب و گرانیت خراب میشه

استیل خوبه نچسبش

برای قورمه.فسنجون و اینا سفالی و سنگی

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چدن بخر برای برنج و خورشت عالیه

گرانیت هم خوبه تا وقتیکه خط و خش نیفته بیفته مواد آزاد میکنه

استیل هم هرچی بخری همین برنج و سرخ کردنی نمیشه

فقط برای خورشت خوبه

تفلون هم کلا سمه برای سلامتی



مگه چقدر طول میکشه شستنش یا قابلمه برگ مجلسی نیس که تنبل نباش

چشم

ولی نه سنگینه من هیچ وقت قابلمه مورد علاقه مو پیدا نکردم

مگه اینکه نو باشه

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز