من ۳مدل قابلمه دارم تو این سه ساله جهزیه ام استفاده کردم
استیل هوفنر البته نمیدونم اصله یا نه کیفیش معمولیه و فقط برای خورشت ها و مرغ توش میپزم برنج نمیشه بدجور میچسبه
و تفلون دارم که داغون شدن جای سالم نمونده روش میخوام بندازمشون دور دنبال قابلمه با کیفیتم که برنج و سرخ کردنی باهاش درست کنم موندگار باشه چون خیلی گرونه دیگه سخته هر ۲سال یبار بخوای بندازی دور و سالم باشه و اگه قابل استفاده تو ظرفشویی باشه بهتره
الان موندم گرانیت بخرم یا اینکه برم دو سه تیکه کرکماز استیل بخرم چون بعضیا میگن تو کورکماز میشه برنج بزاری سرخ کنی
لطفا راهنماییم کنید و مارک بگید
بعضیا هم میگن گرانیتم زود خراب میشه