2777
2789

پدرم پنج شنبه شب رفت دستشویی باهامون حرف زد

جمعه ظهر رفتم پیشش دیدم دندون هاش رو بهم میکوبه داره هذیون میگه انگار روحش داره تو یه رویا زندگی میکنه مثلا میگفت حسن این فقط تلوزیون نیست این غذاست

بعد هی دست هاش رو دایره وار تکون میداد اول فکر کردیم داره نقش بازی میکنه

چند ساعت گذشت بازم تو اون حال بود مامان براش سیگار روشن کرد دید نمیتونه بکشه هیچی نمیتونه بخوره تو خودش جیش کرده نمیتونه بشینه

زنگ زدیم امبولاس گفت اسمت چیه اول درست گفت بعد گفت اسمم اشرفه ۱۵ سالمه

ازمایش سی تی اسکن سونوگرافی نوار قلب همچی نرماله ولی امروز یکشنبه اس و پدرم هنوز تو اون حالته و بیمارستانه

حتی بهش سرم وصل میکنن سرم رو درمیاره حتی نمیشه بهش سوند وصل کرد پوشکش میکنم

کسی چنین بیماری رو دیده؟

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺

خدا شفا و سلامتی بده

خونه رو زیر و رو کنید ببینید چیزی پیدا نمیکنید

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی جادو؟

اره احتمالش هست

اگه تمام ازمایش و ...سالم بوده جسمی

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

آره بابای منم اینجور بود مشکل پروستاتش بود هذیون شدید تب بالا و..

بابای من سابقه ای بیماری نداره جسمن کاملا سالم سالمه

تب نداره علایم حیاتیش کاملا نرماله

ولی داره تو یه دنیای دیگه زندگی میکنه و مثل لش افتاده رو تخت

بعدش پدرتون خوب شد؟

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺
سی تی از سر گرفتن؟تو خانواده ارثی مریضی خاصی ندارن مثلا اسکیزو فرنی

نه هیچی

فقط ۱۰ سال اینا پیش به تریاک اعتیاد داشت ترک کرد تو خود کمپ بهش یه قرصی دادن اونو میخورد

مامانم جیب هاش رو نگاه کرد دید قرص هاش تموم نشده

ممکنه اون قرص ها رو نخورده باشه سیگارم نکشیده اینجور شده؟

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺