2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت میخای کمبود هاتو رو من خالی کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 7294 بازدید | 404 پست

عزیزم یه چیزی بهت بگم ناراحت هم نشو

ببین شوهرم دور سرم میچرخه ها یعنی الان بگم دلم مسافرت میخاد میبره یا بگمفلان چیز میخاد میگیره یا اگ تو خونه استقبالش نیام اونقدر نازمو میکشه که دلیل بیارم چمه ک تو خودمم

حالا ببین خودم اصلا توی رفاه بزرگ نشدم ولی شوهرم تو رفاه

خودم شاید کم ترین محبت از خانوادم دریافت کردم شوهرم عزیزترین تو خانواده ش

خودم کمیته امدادی بودم و شوهرم از هر لحاظ عالی

ولی دلیلش رو بگم؟؟؟ که چرا مادیات رو لب تر کنم فراهم میکنه؟؟با اینکه میلیاردر نیست؟؟

چون هیچ وقت خواسته م رو دوبار تکرار نکردم.... یک بار بهش گفتم پول ندارم .. داد داد نداد هم دیگه تکرار نمیکنم... برای گوشت و مرغ هم همینطور... نمیگم گوشت تموم شده مرغ نداریم... وقتی عدسی و غذا راحتی میپزم و میپرسه گوشت نداریم؟ میگم نه. و میخره خودش...

اگه تو کارتم پول نباشه بهش نمیگم.... میبینه مثلا کفشم پاره شده برام میریزه...

الان ماهی ۵ تومن برام میریزه... میدونه که علکی خرجش نمیکنم. شده حتی به اقوام نیازمندم پول میریزم.

میدونی چرا؟عزت نفس دارم. من توی فقر بزرگ شدم. و یاد گرفتم که چجوری تو شرایطی ک جیبم خالیه عزت نفس داشته باشم....توم هرکاری کنی شوهرت پسر یه غریبه ست. نمیگم باهاس یکی نشو اما در این حددخودت رو پایین نیار که هی بگی چشم؛ غلط کردم؛ پول بده..

به جاش بگو : باشه؛ معذرت میخوام؛ جیبم خالیه

یه مامان  آینده که قراره به زودی باردار بشم🫄🏻👌😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این کصخلا رو از کجا پیدا میکنید اسم شوهر میذارید روشون

ببین بنظرم همه چه زن چ مرد نیمه تاریک دارن.. که اگ تغذیه بشن خودش رو نشون میده.

الان این خانم با شکسته نفسی و خود تحقیری پیش شوهرش؛ نیمه تاریک شوهرش رو بیدار کرده و خب تحقیر میشه

اگ شوهر منم بود خودم رو ذلیل میکردم مطمن باش هیچ احترامی نداشتم

بنظرم تا زمانیکه این خانم یکم رو عزت نفسش کار نکنه ار شوری بکنه عزتی پیشش نداره

یه مامان  آینده که قراره به زودی باردار بشم🫄🏻👌😍

عزیزم مشکل نامزدته دختر دایی من ازدواج کرد کل جهیزیه رو شوهرش داد خونه و ماشین هم ماهی حداقل ۳۰ تومن خرجش میکنه دایی منم مث بابای توعه هروقت کار باشه کار میکنه ولی شوهرش مث نامزد تو بیشعور نیست پس مقصر بابات نیست جریان اینه اگه باهاش ازدواج کنی بدتر از اینم میشه جهت اطلاع اگه الان چهارتومن بهت میده بعدا میکنتش ی تومن حالا هرجور راحتی بازم اگه میخوای ازدواج کن باهاش این فقط ی نمونه بود که گفتم برات ما اصلا خانوادمون جهیزیه نمیدیم طلاهای دختر رو هم نمیدیم ببره وظیفه مرده همه شو تامین کنه ولی شما میزارید طرف کولتون سوار شه بعد میگی تقصیر بابامه

عزیزم یه چیزی بهت بگم ناراحت هم نشوببین شوهرم دور سرم میچرخه ها یعنی الان بگم دلم مسافرت میخاد میبره ...

سلام عزیزم ممنون که تو تاپیکم اومدی و نظر دادی

اتفاقا الان با مشاور صحبت میکردم همین رو گفت

عزیزم مشکل نامزدته دختر دایی من ازدواج کرد کل جهیزیه رو شوهرش داد خونه و ماشین هم ماهی حداقل ۳۰ تومن ...

میدونم چی میگی

اره شوهرم هم مقصره ولی من حس میکنم منشأ داره چون تخت فشار قرار گرفت

تقصیر بابات نیست، مشکل از خود شماس که میرید میگردید یه اشغال رو پیدا میکنید واسه زندگی.

اومدید توی تاپیک دیگه نشد بی احترامی کنید

یعنی حق نداری به شوهرم بی احترامی کنید من گفتم منو راهنمایی کنید من خودم هم جا داره تا خیلی چیزا رو یاد بگیرم و بهتون اجازه نمیدم بی احترامی کنید