2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت میخای کمبود هاتو رو من خالی کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 7294 بازدید | 404 پست
خب یعنی نباید میگفتم شوخی کردم نه من ماشین ندارم شوهرم دوتا داره

بعضی چیزا شوخی نیست.وقتی سر به چیزی شوخی میکنی اونم اینجور برداشت میکنه بهش بعداً بخوای بگی میگه شوخی کردم.

وقتی همسرت پول بهت میده دلیل نداره حتی به شوخی بگی چی میشه به منم پول بدی.😐

بعدشم درمورد حقوق خانوادت چرا باید همسرت بدونه؟

و اینکه پدرت مگه الان بیکاره که میگی چرا نمیره سر کار؟خودت میگی شغلش آزاده ، و خانوادش رو گشنه و نپوشیده نذاشته

تو حرف آخر هم گفت میخای کمبود هاتو رو من خالی کنی در صورتی که من اصلا کمبود نداشتم

تقصیر بابات نیس تقصیر توعه که این شوهر بی خاصیت ونفهمتو چار تا فوش آبدار ندادی که نه تنها تورو (ببخشید این لفظو به کار میبرم )گدا زاده فرض کرده بلکه بدترین توهینو به پدرمادرتم کرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه من بخوام نظرمو راجع به این موضوعات بگم

اول اینکه من باشم فعلا کشش نمیدم و دوباره این موضوع رو نمیکشم وسط ،همسرت پسر مردمه یه قسمتی بهش حق میدم با توجه به دسته گلای که پدرت آب داده ،و درخواست مستقیم پول از جانب شما حس کنه پر از کمبودی و میخوای اون این کمبود ها رو جبران کنه ،اگه میخوای چشمو دل سیریت رو نشون بدی های درخواست های مکرر نداشته باش ،من یکسال عقد بودم هیچ وقت تقاضای پول ،لباسو....نکردم راستش در شأن خودم و خانواده ام نمیدیدم ،میدونستم بخوام اینطوری باشم خودمو کوچیک میکنم و اگه جلو روم نگن پشت سر میگن ،من پدرم بیکار بود اما هیچ وقت کوچیکش نکردم کسی بتونه چیزی راجعبش بگه ،باید مدیریت کنی ،باید به خونواده ات بگی از همسرت چیزی نخوان و رازهای زندگی رو بهش نگن ،از اونورم همسرتو نباید جلو کسی کوچیک کنی تا بعدن بهش بی احترامی بشه

آرزو میکنم،آرزو میکنم،آرزو میکنم......
تقصیر بابات نیس تقصیر توعه که این شوهر بی خاصیت ونفهمتو چار تا فوش آبدار ندادی که نه تنها تورو (ببخش ...

همسرش خیلی بد نگفته باید از نگاه اون پسر دید ،وارد یه خانواده ای شده ،پدر خانوم ازش پول قرض میکنه این زشته ،از اونور هزینه خانوم هم هست ،خیلی ها رو دیدم جای اینکه از دوماد چیزی بخوان کمک میکنند تا زودتر پیشرفت کنه ،نمونش دختر خواهرشوهرم که هنوز بعد ازدواج هم برا دخترش خرج میکنه ،تو دوران عقد هم از دکتر پوست تا هزینه کامپوزیت رو برا دخترشون کردن در واقع خودشون برا خوشبختی دخترشون تلاش کردند منتظر پسر مردم نمودند ،اینجوری تا همیشه احترام پیش دوماد دارند

آرزو میکنم،آرزو میکنم،آرزو میکنم......
خب من نذاشتم همش منکر شدم درسته مامانم خرج میده ولی خب من نمیام بگم که

شاید تو نگی ولی مامانت میگه 😐وقتی فیش حقوقی رو نشون میده یعنی دامادش رو نزدیکتر از دخترش میدونه.فکر میکنه پسرشه.

ببین تا عمر هست عروس عروسه داماد هم داماده.

مامانت باید یکم خودداری باشه .پیش داماد هرچیزی نگه پیش داماد دردودل نکنه.

بعدها اینها چماق میشه سر خودت.

اصلاح زندگی همین الان هم انجام بشه خوبه دیر نیست.

همسرت مسلما آدم بدی نیست.

یکم از اینترنت دور شو چشماتو ببند خودت رو از چشم نفر سوم یا مشاور ببین ،متوجه میشی که کجای کارت اشتباه بوده .همون رو اصلاح کن

عزیزم مامانم براش ته زندگی رو گفته که باباش بیکاره وای از دست مامانم

چه مادر ساده ای

همینارو فهمیده داره پتکش میکنه تو سرت

کمتر بگو بیاد خونتون و ببشتر باهاش برو بیرون تا بیشتر از این مادرت از نداریا براش بگه

همسرش خیلی بد نگفته باید از نگاه اون پسر دید ،وارد یه خانواده ای شده ،پدر خانوم ازش پول قرض میکنه ای ...

عه جدی پدر استارتر از داماد پول قرض کرده؟! من نخوندم تازه صفحه سه هستم