2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت میخای کمبود هاتو رو من خالی کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 7294 بازدید | 404 پست
عزیزم مامانم براش ته زندگی رو گفته که باباش بیکاره وای از دست مامانم

بهش بگو من وقتی بهت بله میگفتم، فکر میکردم تو قراره پشت و پناهم بشی، نه اینکه بخوای هر مسئله کوچیکی مربوط به پدر و مادرم رو توی سر من بزنی ....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

من دقیق نمیدونم حرف بینتون چی بوده که باعث شده همچین فکری کنه اما اینکه برگرده بی احترامی کنه اصلا م ...

میگه بابات که بیکاره

تازه میگفت چطور حوصلش سر نمیره

من خجالت کشیدم لعنت به خانواده هاییکه مایه خجالتن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چشم

چشمت بی بلا

شوهرت برای همین آرامشت باید تو رو روی سرش بذاره

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

عزیزم مامانم براش ته زندگی رو گفته که باباش بیکاره وای از دست مامانم

پس جوری به مامانت بگو که ناراحت نشه و کینه از شوهرت برنداره ولی بدونه تکرار نکنه از حالا هم اروم اروم درستش کنید، هر چقدررر خونه ی پدرت زندگی سخته جلوی شوهر و خانوادش باید جوری رفتار کنی که انگار شاهزاده ای و توی قصری!!!

خب یعنی نباید میگفتم شوخی کردم نه من ماشین ندارم شوهرم دوتا داره

خوب الان خیلی از مردها با حقوق سی تومنی زندگی می کنند..بعد مادر تو که یه زنه این حقوق رو داره و اینجوری میگه

بعدم بگو مگه قسطها از زمان بچگی بودن تا حالا

میگه بابات که بیکاره تازه میگفت چطور حوصلش سر نمیره من خجالت کشیدم لعنت به خانواده هاییکه مایه خجالت ...

بگو مگه تو انقد بیکاری که اینجا بشینی درمورد حوصله پدر من صحبت میکنی حوصلت سر میره ؟؟؟

ناراحت نشی ولی من هیچوقت به خاطر هیچ مردی این حجم از بی احترامی به خانوادم رو نمیپذیرم

آره موافقمفوری گفته به منم پول بدهاونم برگشته این حرفها رو زده

آره راست میگی نباید میگفتم ای خدا

خب بهش گفتم هر ماه مقدار مشخص بهم پول بده نه هر موقع نیاز داشتم

گفت قسط برام تعیین نکن

میگه بابات که بیکاره تازه میگفت چطور حوصلش سر نمیره من خجالت کشیدم لعنت به خانواده هاییکه مایه خجالت ...

بی اعتماد به نفسیت که از صحبت کردنت هم با اون آقا معلومه نزار سر خانواده

اتفاقا خانوادت مایه افتخارن

مادرت حقوق بگیر پدرت کار کن

مگه دستشونو جلو کسی دراز کردن ؟؟؟

چرا بیشعوری اون آقا رو قبول نمیکنی میزاری سر خانواده ؟؟

پس جوری به مامانت بگو که ناراحت نشه و کینه از شوهرت برنداره ولی بدونه تکرار نکنه از حالا هم اروم ارو ...

سختی همه جا هست ولی من نذاشتم بفهمن خاله فضولم برا شوهرم زندگیمو باز کرده بود

خب چیکار کنم میگی

ادبش کن

انقد مهربونی هرکاری دلش خواسته کرده

برگرد بگو تو خرج ماهانه عادی زنتو نمیتونی بدی اسمشو میزاری قسط

بابای من چه آدم با شرفیه که تو این سن داره بی منت خرج منو میده

سختی همه جا هست ولی من نذاشتم بفهمن خاله فضولم برا شوهرم زندگیمو باز کرده بود

رفتارت باید حرف خاله ات را دروغ نشون بده، حالا هم ناراحت نباش، اینقدر باید تجربه پیدا کنی از حالا.

فقط دیگه بهش با لحن دستوری نگو بهم ماهیانه پول بده، توی فرصتهای مناسب این حرف را بهتر بگو. و اینکه همونجور که قبلا هم گفتم چیزی از زندگیت نگو، خواستی هم بگی با سیاست فقط خوبی ها را چند برابر کن و بگو، اما تابلو نکنیا