2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت میخای کمبود هاتو رو من خالی کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 28955 بازدید | 404 پست
نمیدونم گیج

یه کم قدردان باش

مادرت اینهمه سال خرجت رو داده بعد اینقدر راحت بهش میگی گیج ؟!!!!

سادگی کرده درست ولی تو خیلی ادبیاتت بده

با شوهرت هم به خودت توهین میکنی .... الانم به مادرت اینطوری میگی

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

چون بابات سرکار نمیره باید شوهره بیشعورت بهش توهین کنه؟؟پدرت اگر کار نمیکرد ب قول خودت خرج پوستی و ل ...

خب من نذاشتم همش منکر شدم درسته مامانم خرج میده ولی خب من نمیام بگم که

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای چقدر بهش رووو دادیاون از کجا میدونه حقوقی مامانت چقدره؟؟ بعد چقدر جواب بهش بد دادی که من؟؟ من غل ...

نه عزیزم خودشم میدونه من اعتماد به نفسم بالاست دیگه مغزم داشت منفجر میشد گفتم غلط کنم

نه کلی گفتم خدایی مثلا این ماه برام یه کفش خریده یک میلیون و ۶۰۰ با ۳۰۰ تومن پول داد تو جیبی دیگه هی ...

تشکر اونجوری لازم نیست، خیلی بُلد نکن. ولی یاد بگیر اصلا از زندگی توی خونه ی پدریت به شوهرت چیزی نگی، از این به بعد هم با سیاست برو جلو، حالا که این حرفو زده لازم نیست خرج کردن پدرت و ... را بگی، شوهرت که خبر نداره، اگر هم خیلی خواستی بگی داشتی نون خالی هم میخوردی بگو اومدیم رستوران! یا چیزهایی بگو که یعنی پدرت داره برات خرج میکنه. فقط دارم تاکید میکنم با سیاست!!

پدر و مادرت هم صد خودشون را برات گذاشتند قرار نیست تک فرزند باشی و توی نعمت باشی!!!

یه کم قدردان باشمادرت اینهمه سال خرجت رو داده بعد اینقدر راحت بهش میگی گیج ؟!!!!سادگی کرده درست ولی ...

ما تا صبح گریه کردم اصلا مغزم نمیکشه یه چیزی گفتم و گرنه خیلی برام مهمه احترام نگه دارم

این اگه شوهر من بود جوری ادبش میکردم که توهین نکنه واقغا چرا ساکت موندی وقتی داره بهت میگه کمبود دار ...

منم جواب دادم حالا نیومدم براتون بگم با احترام هم جواب دادم جواب من مهم نی حرف اون مهمه که منو ناراحت کرد

تشکر اونجوری لازم نیست، خیلی بُلد نکن. ولی یاد بگیر اصلا از زندگی توی خونه ی پدریت به شوهرت چیزی نگی ...

عزیزم مامانم براش ته زندگی رو گفته که باباش بیکاره وای از دست مامانم

ما تا صبح گریه کردم اصلا مغزم نمیکشه یه چیزی گفتم و گرنه خیلی برام مهمه احترام نگه دارم

گریه نکن ولی بیشتر روی حرفهایی که میزنی دقت کن 🌹 حرفهات طوری باشن همیشه که ارزش خودت و خونوادت رو بالا ببره

من غلط کردم

گیجه

و ....

دیگه نگو 🌹

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

من دقیق نمیدونم حرف بینتون چی بوده که باعث شده همچین فکری کنه

اما اینکه برگرده بی احترامی کنه اصلا مورد قبول نیست

بعدشم برگرد بگو از زمانی که زن و شوهر به عقد هم درمیان نفقه بر شوهر واجب میشه حالا بابام هنوز داره پول تو جیبی میده بهم دو قورت و نیمتم باقیه ؟؟

منم جواب دادم حالا نیومدم براتون بگم با احترام هم جواب دادم جواب من مهم نی حرف اون مهمه که منو ناراح ...

اتفاقا استارتر بدت نیاد ولی بهت هم گفتم این حرف شوهرت از رفتارهای غلط قبل شما بوده، حق داری ناراحت باشی ولی خدا را شکر کن همین الان فهمیدی رفتارهای قبلیت غلط بوده پس درستشون کن. هرچیزی را لازم نیست شوهرت بدونه، شرایط خانواده ات، قسط ها و حقوق و ... را چرا به شوهرت گفتی؟؟

اون زمانی که این حرفها را میزدی شاید شوهرت دلداریت میداد! ولی عزیزم برو حرفهات را به سنگ بگو به ادما نگو! حالا این ادم هرچقدر هم دور یا نزدیک باشه! روزی بر علیه شما استفاده میشه