2777
2789
عنوان

در مقابل مامانتون

86 بازدید | 11 پست

وقتی هرچی از دهنش در میاد بتون میگه چه واکنشی نشون میدین؟ هرچی تونست تحقیرم کرد و بم توهین کرد منم عصبی شدم حرفایی زدم که نباید میزدم اون شروع کردن نفرین کردنم الان گناه کار منم یا اونه؟

تمام گرفتاری بشر از نقطه ای آغاز شد که نفهمید کیست و کجای عالم ایستاده 🪄🧚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من هیچی نمیگم چون میدونم زبونم خیلی تیزه سکوت میکنم تا به این سن وقتی باهام بد حرف میزنه حالا چه حق داشته باشه چه نداشته باشه جواب ندادم

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...

مجرد بودم خیلی جوابشو میدادم خیلی حرص میخوردم . ولی تروما به جا موند از اون روزا

الان کاری بهش ندارم هر چی میگه میگم اوکی کار خودمو میکنم

زندگی با همه ی پستی و بلندیاش بالاخره میگذره ‌....یادم نمیره شبایی تو زندگیم بود که حس میکردم زیر آوار غم و گریه تا صبح دووم نمیارم و میمیرم، اما گذشت صبح شد و من زنده موندم. همه ی اون روزا گذشت! هنوزم روزای بد گاهی هستنااا اما ایمان دارم که میگذره‌..پس تو هم ایمان داشته باش روزای بد میگذرن قوی باش و حال خوبتو با هیچی خراب نکن به این فکر کن که زمان ب سرعت در حال عبوره✨🌱                                                                                                                                                                                                           
هیچکدوم بیخیالوسط دعوا طبیعیه ، هر دوتون به هم پریدین دیگه 😂

آخه من سعی میکنم مامانم هیچ وقت ازم نرجنه خیلی برام مهمه اون کم عذاب نداره ولی واقعا با من بد حرف میزنه تحقیر میکنه منت میزاره اصلا نمیدونم چرا با اینکه خودش میدونه تو چه فشاریم

مجرد بودم خیلی جوابشو میدادم خیلی حرص میخوردم . ولی تروما به جا موند از اون روزاالان کاری بهش ندارم ...

دست میزاره رو نقطه ضعفم میدونه از حرف های که دیونه میشم هومنارو بم میزنه اصلا از کنترل خارج میشم

دست میزاره رو نقطه ضعفم میدونه از حرف های که دیونه میشم هومنارو بم میزنه اصلا از کنترل خارج میشم

قشنگ میفهممت

منم اینجوری بودم یادمه زار میزدم که مگ مامانم نیستی چرا زجرم میدی

و الان که خودم مادر شدم بیشتر برام غیر قابل باوره

زندگی با همه ی پستی و بلندیاش بالاخره میگذره ‌....یادم نمیره شبایی تو زندگیم بود که حس میکردم زیر آوار غم و گریه تا صبح دووم نمیارم و میمیرم، اما گذشت صبح شد و من زنده موندم. همه ی اون روزا گذشت! هنوزم روزای بد گاهی هستنااا اما ایمان دارم که میگذره‌..پس تو هم ایمان داشته باش روزای بد میگذرن قوی باش و حال خوبتو با هیچی خراب نکن به این فکر کن که زمان ب سرعت در حال عبوره✨🌱                                                                                                                                                                                                           
آخه من سعی میکنم مامانم هیچ وقت ازم نرجنه خیلی برام مهمه اون کم عذاب نداره ولی واقعا با من بد حرف می ...

زیاد نمیخواد حساس شی بعضی اوقات آدما حالشون خوب نیست ممکنه خیلی تلخ باهم حرف بزنن

اگه میتونی نادیده بگیر برو به کارای خودت برس

ولی الانم نمیخواد خودتو ناراحت کنی💕✨

من هیچی نمیگم چون میدونم زبونم خیلی تیزه سکوت میکنم تا به این سن وقتی باهام بد حرف میزنه حالا چه ح ...

از ساعت 11 شروع شد دعوامون تا همین الان داره فش و نفرینم میکنه ول نمیکنه همهی مشکلاتشون سر من خالی میکنه منی همش طرفدارشم به فکرشم واقعا درک نمیکنم الان میخام درس بخونم اعصابم خورد شد تا دو ساعت دیگه نمیتونم تمرکز کنم