2777
2789
عنوان

ناخن چه مدلی دوست دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 90 بازدید | 18 پست
من خودم ناخنکارم بادومی ب همه مدل دست میاد ۳ ساله بادومی میزنم عاشقشممربعیم قشنگه برا دستای تپل و صد ...

من تا حالا کاشت نکردم ولی ناخنای طبیعی خودم مربعی هست فرمش

بعد دستام لاغر یعنی یه زمانی بخوام کاشت کنم مربعی بهم نمیاد؟

من تا حالا کاشت نکردم ولی ناخنای طبیعی خودم مربعی هست فرمش بعد دستام لاغر یعنی یه زمانی بخوام کاشت ک ...

چرا عزیزم

گفتم ب دست تپل با صدف پهن

کلا دست لاغر همه فرم ناخن بهش میاد

زندگی با همه ی پستی و بلندیاش بالاخره میگذره ‌....یادم نمیره شبایی تو زندگیم بود که حس میکردم زیر آوار غم و گریه تا صبح دووم نمیارم و میمیرم، اما گذشت صبح شد و من زنده موندم. همه ی اون روزا گذشت! هنوزم روزای بد گاهی هستنااا اما ایمان دارم که میگذره‌..پس تو هم ایمان داشته باش روزای بد میگذرن قوی باش و حال خوبتو با هیچی خراب نکن به این فکر کن که زمان ب سرعت در حال عبوره✨🌱                                                                                                                                                                                                           

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB