2777
2789
عنوان

ناخن چه مدلی دوست دارین

86 بازدید | 18 پست

من ماه قبل برا اولین بار کاشت کردم مربعی کوتاه زدم شاین صورتی خیلی خوشگله کلا ساده میپسندم دستهام معمولی هست تپل نیست خیییلی هم لاغر نیست پوستمم گندمی هست

این سری بادومی تیز خیلی دوست دارم ولی کوتاه باشه

بادومی بهتره یا مربع

حس میکنم مربع برا ساده پسندا بهتره یه جورایی باکلاسه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاشت دوست ندارم همین ناخن خودمو بلند میکنم مربعی سوهان میکشم

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

من هر دوشو دوست دارم بادومی یه خورره ظریف ترع هر چند بار که میرم ترمیم عوض میکنم ولی کلا زیاد بلند دوست ندارم

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

ناخن کوتاه وتمیز و فقط میپسندم ..البته خودمم ناخنای طبعییم کلا بلند حیفم میاد کوتاه کنم 😁

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

من خودم ناخنکارم

بادومی ب همه مدل دست میاد ۳ ساله بادومی میزنم عاشقشم

مربعیم قشنگه برا دستای تپل و صدف پهن ولی اصلا ن

زندگی با همه ی پستی و بلندیاش بالاخره میگذره ‌....یادم نمیره شبایی تو زندگیم بود که حس میکردم زیر آوار غم و گریه تا صبح دووم نمیارم و میمیرم، اما گذشت صبح شد و من زنده موندم. همه ی اون روزا گذشت! هنوزم روزای بد گاهی هستنااا اما ایمان دارم که میگذره‌..پس تو هم ایمان داشته باش روزای بد میگذرن قوی باش و حال خوبتو با هیچی خراب نکن به این فکر کن که زمان ب سرعت در حال عبوره✨🌱                                                                                                                                                                                                           

حدودا ۱۷ ساله ناخن میکارم

همیشه هم ناخنهام کوتاه کوتاه بودن

یکمدت بادومی بود اما الان مربعی هست اما سرش جمع هست فکر کنم گلدونی میگن

بدون طرح و ساده بودم همیشه حتی از لینکه ناخن حلقه رو رنگ متفاوت میزدن خوشم نمیومد یکدست و ساده لاک یا ژلیش میکزدم