2777
2789

خودم همیشه عصرا سرویس و حمام و آشپزخونه رو میشورم خونه رو جارو برقی میکنم ظرفا میشورم تخت و مرتب میکنم کمد و اتاق تمیز و مرتب میکنم لباسا میندازم لباسشویی شام و ناهار فردا رم شبا عصر تا شب درست میکنم فردا بیشتر بخوابیم دخترم یک سالشه از کنارش صبح تکون بخورم فوری بیدار میشه به نظرتون تنبل و شلختم

شوهرم همش میگه تنبل و شلخته ای

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کار فقط صبح زود و سحر خیزی

تو تابستون و بهار من کله سحر بیدار میشم

شام و نهار همش سروقت

زمستون نه فقط شب فعالم

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

والا منم مثل شما تمیز میکنم دو شروع میکنم گردگیری سرویس میشورم ظرفا.جارو برقی تی میکشم.لباس میندازم ماشین.این وسط انرژی داشته باشم یه کار متفرقه انجام میدم مثلا یه کشو رو کامل میریزم بیرون تمیز میکنم.یه روز پادری ها رو میشورم.خونه مم همیشه تمیزه شوهرمم میگه چقدر کار میکنی ولش کن تمیزه.شما هم غروب یا صبح فرقش چیه شوهرت چرا اینجوری میگه

منم شبا فعالم عین خفاش شب خخخ

اره منم تو روز حتی صدا درنمیارم هوا که تاریک میشه میایم تو جامعه

از روز خوشم نمیاد

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
من آخر شبا خونه جمع و جور میکنم آشپزخونه مرتب ظرفا هم میشورم ثبح تا ظهرم ناهار میپزم شام نمیپزم دیگه ...

من هر روز سرویس و حمام میشورم یک روز در میون یا دو روز درمیون هم اشپزخونه میشورم هر روز دسمال میکشم عصرا