2777
2789

من امسال چون پشت کنکورم و همش خونه هستم تازه دارم میفهمم چه خانواده ای دارم قبلا همش یا مدرسه یا تو اتاقم یا بیرون بدون اصلا غیر قابل تحمل وای من از دست اینا روانی میشم من به خاطر اعتقاداتم که منو موظف کرده دارم تمام سعیمو میکنم که احترامش ن نگه دارم ولی واقعا خیلیییی سخته نمیدونم چکار کنم حرفاشون رفتارشون حالم بهم زنه کاشکی آنقدر مجبور نبودیم احترام والدین نگه داریم امروز دگیه قاطی کردم بد حرف زدم با مامانم الان عذاب وجدان کل روزمو به گند میکشه

تمام گرفتاری بشر از نقطه ای آغاز شد که نفهمید کیست و کجای عالم ایستاده 🪄🧚

خب اگه ادم زرنگی باشی همینکه خانواده رو مخی داری باید انگیزت شه برای درس خوندن عالی که بری خوابگاه ه ...

دارم تلاشمو میکنم ولی واقعا اعصاب برام نمونده علاوه بر مشکلاتی که خود شن با هم دارم با من هم کل میندازن هنوز تازه یک سال پشت موندم خودشون هم باعث این پشت موندنم شدم ولی کلی دارن تحقیر و توهین میکنن

تمام گرفتاری بشر از نقطه ای آغاز شد که نفهمید کیست و کجای عالم ایستاده 🪄🧚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB