2777
2789
عنوان

زنایی که عقل دارن و باهوشن بچه نمیارن

| مشاهده متن کامل بحث + 2071 بازدید | 154 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من درک میکنم چی میگی نوزادم تازه دنیا اومده

۹ماه که همه چی کشیدم تا روز آخر مریض بودم

بعدم الان بقول شما بیخوابی و غیره

سرکار میرفتم و خونه و ..باهم هندل میکردم الان دستشویی هم باید با برنامه ریزی برم کاملا میفهمم چی میگی بدتر هم اینکه تا حرف میزنی بقیه میپرن بهت

من ک بچه رو میدم شوهرم و راحت ب خودم میرسم و استراحت میکنمتعجب میکنم خانمای نی نی سایت میگن بچه همش ...

شوهرم صبح تا شب نیست خودش یه طلب کاره چون مامانش ۵ تا زاییده یعنی کار راحتیه بچه داشتن

شوهرم به حرف منه و مشکلی ندارهمن میخوام بچه رو به وجود بیارم اون که تهش خرجشو میده کاری نمیکنهپس نظر ...

والا نامزدم تو خیابون بچه میبینه ذوق میکنه من چطوری بگم بچه نمیخوام

شوهر فقط انتقال دهنده اسپرمه ولی اونی که همه سختی رو به جون میخره زنه، از بارداری بگیر تا بعد تولد و ...

ولی خیلیا بچه میخوان و بچه دوست دارن بدونش رابطه رو نمیخوان . و اغلب زن ها هم شرایط جدا شدن ندارن

بخاطر شوهر بچه میارن

خب تا کی جلوگیری کنیمراستش حوصله ی بچه هم نداریم شرایط اقتصادی هم از یطرف اعصاب درست حسابی هم نمونده ...

والا اخهههه🥲🥲

من نامزدم تو خیابون بچه میبینه ذوق مرگ میشه چطوری بگم بچع نمیخوام

مخالفمحسی رو که با به دنیا آوردن پسرم تجربه کردم رو با دنیا عوض نمیکنم.زن عاقل اونیه که قبل از باردا ...

دقیقا بچه منم خیلی بچه سختیه

ولی وقتهایی که سرکارم و کنارم نیست همش دارم بهش فکر میکنم و ذوق میکنم براش

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم  
شوهرم صبح تا شب نیست خودش یه طلب کاره چون مامانش ۵ تا زاییده یعنی کار راحتیه بچه داشتن

خب این واسه شما سخته چون شوهرتون همکاری نمیکنه

اکثر خانمای نی نی سایت همینو میگن

اما باور کن اوایلش سخته بعدش دیگه همه چی آسون میشه واسه ات

کارای خونه رو یکی درمیون انجام بده

وقتی بچه ات خوابه ب خودت برس

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

من ۳ روز قبل زایمان بستری شدم تو اتاق ویژه زایمان زودرس داشتم

بعد ۳ روز دنیا اومد داخل آن ای سیو بستری کردن دخترم و مجبور شدم بالاسرش واستم تا ۱۰ روز که مرخص کردن با اون همه بخیه و سرگیجه اونم بارداری اول تو ۱۸ سالگی الانم که شقاق گرفتم هروقت رفتم سرویس بهداشتی مرگ رو به چشم دیدم بی خوابی هم بماند.

بنظر من مادر شدن واقعا یک مسئولیت سنگین هست که باید قبلش حتما بشینی در موردش فکر کنی و اینکه همسرت هم بچه بخواد وگرنه تمام مسؤلیت های بچه میفته گردنت و نابود میشب