2777
2789

من اول یارانم قط شدالانم بیخودی دهکم بالارفته😑😑

دیگه بلانیست سرم بیارن خستم کردن

اول گفتن توپدرمادرت یکی دیگه ثبت شدن چرندیات

اسم پدرم یکی دیگه بود بابدبختی رفتم ثبت احوال تادرست شد بعدش گفتن مادرت

حالا یارانم وقط کردن الان دهکم وبالابردن خسته شدم

تاسیان؛دلتنگی برای چیزی که دیگرنیست.«تاسیان یعنی مفهومی فراترازدلتنگی،غم،اندوه وحسرت🖤».     حالِ من بعدازتوشده حالی شبیه تاسیان پدر؛

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونم کمه ..ولی ۴۰۰ برای من خوب بود ..قرصامو میخریدم ..دولت بدون اجازه انداخته رو یارانه شوهرم ..آخ ...

اصلاحس شرمندگی نده منم400بود دهک 3بودم

برداشتن کردن دهک،4نه سبدکالابهم دادن نه یارانه

منومامانم باهم زندگی میکنم پدرم فوت شده

نمیدونم چه بدبختی سرمه این ماه که تازه یارانمم قط کردن

خدارحم کنه بهمون فقط

تاسیان؛دلتنگی برای چیزی که دیگرنیست.«تاسیان یعنی مفهومی فراترازدلتنگی،غم،اندوه وحسرت🖤».     حالِ من بعدازتوشده حالی شبیه تاسیان پدر؛

سلام عزیزم بله ما هیچی به اسممون نیست دهکمون تا حالا هفت بود الان شده۸بی خود و بی دلیل

من اعتراض کردم میگن یک ماه ونیم طول میکشه

من بدبختم درسته کمه ولی ماکلا5میل درامد داریم درماه حالافکرکن یک ملیونشم کم بشه واویلاچی به سرمون بیادخدامیدونه

انشالله درست میشه عزیزم، چطور به اینکه دهکتون زیاد شده اعتراض کردین؟

توی سامانه حمایت