2777
2789

از بچگی نابودم کرد هرچی فکر مبکنم یبار با محبت باهام حرف نزد همش عصبی بود باهام ولی برا داداش بزرگم همه کار میکنه باوجود اینکه من پسر سالم خانواده بودم و هستم نه هیزی کردم نه دزدی اهل قلیونم نبودم یه ادم ورزشکار سالم که همه حسرتم میخورن ولی مادرم همیشه حس ناکافی بودن بهم میداد پسرای مردم میکوبید تو سرم باورتون میشه چندساله غذا هم برام درست نمیکنه خودم میپزم میبینی یه چیزی میگه دعوا شروع میکنه بعد جوابش میدی شروع میکنه مظلوم نمایی اذیت یامثلا یه پرس غذا میخرم بهم میگه نصفش بده داداشت یجوری رفتار میکنه که غذا زهرمارت بشه درک نمیکنه غذا واسه یه نفرم کمه یا توی جمع ایرادام به روم میاره اخه چرا

منم دارم انگار ندارم از ۵سالگی خودم لباسامو میشستم یادمه قشنگ 😂

اگه بهش زنگ نزنم مثلا سال ب سالم زنگ نمیزنه

انگار من مامان اونم

هر کس بد ما به خلق گوید ما چهره از او نمی خراشیم ما خوبی او به خلق گوییم تا هر دو دروغ گفته باشیم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مامان من که قشنگ حس رقابت داره با من

ن مامان من حسود ورقابتی نی

خیلی دیگ بیتفاوته خیلی زیاد

هعی چی بگم خواهر

هر کس بد ما به خلق گوید ما چهره از او نمی خراشیم ما خوبی او به خلق گوییم تا هر دو دروغ گفته باشیم

منم سال به سال زنگ نمیزنه اگه نزنم

دل ادم اندازه ی دنیا میگیره از بی محبتیشون

ببین مامان من هم بی تفاوت هست هم حس رقابت داره

خیلی بده

خدایی نمیدونم چی بگم💔