2777
2789

اسم لیا .

خیلی دوسش دارم ولی یه مشکلی داره تو معنیش.

چون بین المللی هست چندین معنی داره تو کشور های مختلف .

مثلا تو ایران خجسته و مبارک هست و بعضی وقتا زیبارو هم برگرفته از لعیا معنی میشه .

یونانی به معنی آورنده خبر خوب هست که خودم به خاطر این معنی دوسش دارم .و یه معنی دیگه به معنی من با خدا هستم هست .

ولی تو عبری خسته معنی میشه (لطیف ،ارام ،ملایم ،خسته ) تو گوگل هم میزنی اولین معنی خسته رو میاره تو ثبت احوال هم با این همه معنی خسته ثبت شده .

شما بودین این اسم رو میزاشتین رو بچتون یا نه

🌸گاهی اونقد درگیر آینده میشی که یادت میره الان وسط جایی هستی که قبلاً آرزوشو داشتی...🌸

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اصلا اسم جالبی نیست به نظرمبذار دایانا

به خاطر ابجدش هر اسمی رو نمیتونم بزارم . بین اونایی که ابجدش خوب اومده لیا رو دوست داشتم

🌸گاهی اونقد درگیر آینده میشی که یادت میره الان وسط جایی هستی که قبلاً آرزوشو داشتی...🌸
منم برا دخترم که انتخاب اسم میکردم.اول به معنیشدقت میکردم.یعنی معنیش بیشتر از اسمش تو چشمم بود

منم همین طورم . شما چی گذاشتین ؟