2777
2789

دیدم یه بنده خدا تاپیک زده کلی حالش بد بود واقعا ناراحت شدم

خیلی قبل تر دخترا هم ختنه میشدن الان دوباره زنا رو گول زدن که ناحیه تناسلی باید اینجوری باشه این رنگی باشه اون شکلی باشه بعد میان عمل میکنن طرف چقد عذاب و درد میکشه اخرم میبینه مشکل عفونی میگیره همش و حس هاش از بین رفته تو رابطه اذیت میشه ....

اصن لابیاپلاستی خوبه ولی شما چرا باید بدنتو تغییر بدی؟ چرا؟ محض اینکه باب طبع یه مذکر بشه؟ خب نوش جان

ولی اگر میخواید عوارضشو بخونید پیج فمینیسم روزمره هایلایت لابیاپلاستی چک کنید

یه بزرگی گفتن دعوا با خوک تو رو گلی میکنه خوکو خوشحال پس بدون بحث نکردنم دلیلش اینه ☺️ فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی خودت از خودت ابتکار عمل و استقلال فکری نداشته باشی عقلت رو میدی دست یه عده دکتر بی وجدان و پول پرست! افتضاحه پشت پرده های عمل های زیبایی

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

لابیاپلاستی کردم و راضیم چون بهش نیازداشتم

خداروشکر واقعا انقد دیدم عوارض وحشتناک داشتن ناراحت شدم

یه بزرگی گفتن دعوا با خوک تو رو گلی میکنه خوکو خوشحال پس بدون بحث نکردنم دلیلش اینه ☺️ فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

من یه طرفش بزرگ تره اون طرفش هیچی نداره

واقن رو مخمه با اینکه مجردم

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

من یه طرفش بزرگ تره اون طرفش هیچی ندارهواقن رو مخمه با اینکه مجردم

نمیدونم چجوری بگم ولی واقعا مهم نیست مردا وقتی ذهنشون میره رو این که اون کارو انجام بدن دیگه جزئیات و نمیفهمن و مهم نیست اگر بخاطر این اذیتی

گاهی ی عمل زیبایی براکسی درمانی هست جداااززیباییمن لابیاپلاستی کردم ۳ساله وراضیم چون گاهی اذیت میشدم

مبارکت باشه

نصف این رضایتیام منشی و دوستای دکترن گول نخورین توروخدا یکم هوش