2777
2789

قلبم درد گرفت این تاپیک رو خوندم

چقدر بی رحمیم با آدمی که داره درد میکشه

این خانم فقط همدردی میخواست... 💔

عین بازجوهای بیرحم ریختن سرش که چرا تصمیم درست نگرفتی

خوب نگرفت حالا چیکار کنه؟ به خاطر یه تصمیم اشتباه که یه زمانی گرفت، عمرشو زندگیشو جوونیشو هدر بده؟

بچه داره؟ اوکی. ولی اون بچه به یه پدر و مادر سالم نیاز داره، نه پدرومادر افسرده ای که تنها فایدشون برای اون بچه، بودنشون کنار همدیگهاس

یه زندگی بدون عشق، یه مادری که عاشق پدرش نیست به چه درد اون بچه میخوره؟

اون بچه در هر صورت از لحاظ عاطفی ضربههایی میخوره، دیگه چرا باید عمر دوتا انسان که میتونن خوشبخت و خوشحال و سالم باشن هدر بشه ؟

عین قاضیهای بی رحم ریختن سرش که شوهرت از سرت زیاده و تو بیلیاقتی و خوشی زده زیر دلت و "پسرعموتو میخوای"!

بیچاره زنهای ایرانی که باور کردن همین که عشقشون تو دل مردشون باشه یه بغل برای خوابیدن داشته باشن براشون کافیه!

بیچاره زنهای ایرانی که باور کردن اهمیتی نداره قلب من چی میخواد، همین که یه مردی باشه که قلبش برای من بزنه از سرم زیاده!

همین که خیانت نمیکنه، معتاد نیست، دست بزن نداره (وظایف انسانی!) مرد خوبیه و از سرم زیاده!

بیچاره زنی که تو همچین فرهنگی و بین این همه قاضی بی رحم، با مردی زندگی (زیست) میکنه که عاشقش نیست...

این خانم فقط همدردی میخواست💔

اگر خواستار خوشی و آرامش روان هستی، پس اعتقاد داشته باش. لیک اگر خواستار آنی که پیرو حقیقت باشی، پس تحقیق و جستجو کن…          نیچه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره منم ناراحت شدم براشون بخصوص که خیلی کم سن بود وقت ازدواج

واقعا حالم بده

خیلی دلم گرفت

فقط یه لحظه آدم خودشو بذاره جاش

وقتی درد داری و انتظار همدردی کلی آدم بریزن سرت که تو اصلا غلط کردی که درد داری

اگر خواستار خوشی و آرامش روان هستی، پس اعتقاد داشته باش. لیک اگر خواستار آنی که پیرو حقیقت باشی، پس تحقیق و جستجو کن…          نیچه

و همین ها یه بچه های پر از عقده و مشکل روانی بزرگ میکنن فکر میکنن همینکه بچه با پدر و مادرش هست کافی ...

همین آدمای پر از عقده و مشکل روانی از نسلی زاده شدن که طلاق براشون تابو بود و بدون عشق زندگی میکردن

واقعا حالم بدهخیلی دلم گرفتفقط یه لحظه آدم خودشو بذاره جاش وقتی درد داری و انتظار همدردی کلی آدم بری ...

قبلاً هم تاپیکشو خونده بودم مشخصه که خیلی تحت فشاره خدا کمکش کنه بهترین تصمیم و بگیره

همه حرفات درستولی اون مرد آدم نیست؟؟ دل نداره ؟؟؟

اولا که اگه دل داشت و معنی دل رو میفهمید با زنی که دلش باهاش نیست ازدواج نمیکرد

دوما زندگی با زنی که دوستت نداره چه چیز مثبتی درونش هست دقیقا؟

زندگی با کسی که دوستش نداری ظلم در حق اونم هست

همین آدمای پر از عقده و مشکل روانی از نسلی زاده شدن که طلاق براشون تابو بود و بدون عشق زندگی میکردن

و بچه هایی بزرگ میکنن شبیه والد ظالم ....

و تازه میشن اون مادر شوهر پر از کمبود که پسرش رو جای شوهرش میذاره و همیشه حاشیه درست میکنه

مال من دست بزن هم داشت صدتا خصوصیت بد هم داشت اما هنوز خیلیا معتقدن چون خرج شکممو میدادو مثلا خیانت ...

زن ایرانی باورش شده مرد جنس برتره و در هر صورت از سر زن زیاده

قبلاً هم تاپیکشو خونده بودم مشخصه که خیلی تحت فشاره خدا کمکش کنه بهترین تصمیم و بگیره

💔😢

و بچه هایی بزرگ میکنن شبیه والد ظالم .... و تازه میشن اون مادر شوهر پر از کمبود که پسرش رو جای شوهرش ...

دقیقا

یه جا باید این چرخه پر از عقده شکسته بشه

اون خانوم چرا باید بهش جواب مثبت میداد؟؟؟

خودش جواب بازجویی های کاربرا رو داد

خانوادش مجبورش کردن

نگو که کسی نمیتونه کسی رو مجبور به ازدواج کنه

شاید تحت خشونت خانگی بوده