2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگ میگفتی کی ب خواهرشوهرش

رنداداش من رتبه اولو داشت

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

بنظرم ادم خیلی باید قلبش سیاه باشه که به زن داداشش حسادت کنه

اره من الان داریم زن داداش جدید میگیریم ذره ای حسادت بهش ندارم میگم شاید این توهم یه سری از ماهاست که فکر میکنیم خواهرشوهرامون بهمون حسودی میکنن

خواهرشوهرای من

چون خودشون از دست مادرشوهر کشیده بودن، پس مادر خودشونم یاد میدادن به من سخت بگیره و رو نده.

چون خودشون پیش مادرشوهر مونده بودن چند سال زندگی کرده بودن،زورشون میومد من خونه ی مستقل داشته باشم.

مسافرت و طلا و لباس و احترام شوهر و مادرشوهرمم نسبت به من رو نمیتونن تحمل کنن،اینه که دشمنی میکنن و فتنه وشر میندازن

هرگز به هیچ کس حسادت نمی کنم.

به داشته هام قانعم و خدا رو شکر می کنم و فقط ازش سلامتی می خوام، اول برای بقیه و بعد هم برای خودم و خانواده ام.

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

اره من الان داریم زن داداش جدید میگیریم ذره ای حسادت بهش ندارم میگم شاید این توهم یه سری از ماهاست ک ...

من خوشی داداشممو میبینم بخدا کیف میکنم ،با اینکه زن داداشمم خیلی رفتاراش سرده

اما چون زخم زبون خیلی شنیدم از خواهر شوهر ،دروغ چرا ،هیچ خوشم نمیاد بفهمم مثلا فلان چیز رو خریدن