2777
2789

ولی به پسر باید پول داد مگه عروس غریبه نیست؟چه فرقی با داماد داره زن ستیزا؟

جواب حرفای احمقانه و غیرمنطقی رو نمیدم😏😊دختر شیرازیم😎🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نشنیدم اینی ک میگی

ولی خب دختراز شوهرش پول میگیره و اون سرپرستش حساب میشه

و اون عروسم از شوهرش ک میشه پسر اون خانواده

دراصل چون پسرا و مردا سرپرست خانوادن کمکشون میکنن هیچ جنبه جنسیتی و اینارو نداره

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

یه نسل یا طبقه فرهنگی با این تفکرات هست دیگه

همین فکرهاو هم با تربیت به نسل بعدشون انتقال میدن و متاسفانه هیچوقتم تموم نمیشن

کلا خاورمیانه جهنم زن هاست و مقصر هم دقیقا یه دسته از خودشونن که پسرارو مردسالار و دخترارو توسری خور بزرگ میکنن

وضعیت حقوق زنان در افعانستان پاکستان هند ایران عراق ووورو بررسی کن درمقام مقایسه امار زن سوزی و قتل ناموسی و خشونت خانگی ازدواج اجباری حتی فروش دختران ببین چه خبره در بین کشورهای خاورمیانه ایران و ترکیه تازه وضع زنان عالیه چون درحال گذار فرهنگی هستن اما بقیه جاها.....

این ماجرا خیلی مفصله

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

ی وقتایی زن و مرد جوان نیاز به حمایت مالی دارند از سمت هر دو خانواده تا زندگیشون پا بگیره

ولی خب بعضیا بد میدونند حمایت مالی از دختر متاهل چون نظرشون اینه که داماد بی مسئولیت و پرتوقع بار میاد.به هر حال داخل ایران مرد مسئول نفقه و تأمین خانوادس

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

ما دو تا خواهریم و دو تا برادر.بابام هر چقدر واسه پسراش خرج میکنه .واسه ما دخترا هم میزاره کنار.حالا ساید واسه پسراش چون مجردن بیشتر خرج کنه ولی همیشه هوای مارو هم داره.هر ماه پول میزاره تو جیبمون.دستش بیاد خرج میکنه واسمون الهی خدا عمر طولانی و سلامتی بهش بده.ولی اینکه بعضیا ندارن که اینکارو کنن دیگه تقصیر اونا نیست.نباید ناراحت سد.

اگر پسر مجرد یا دختره مجرد تو خونشون دارن خب معلومه باید بیشتر خرج اونا بشه

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

ی وقتایی زن و مرد جوان نیاز به حمایت مالی دارند از سمت هر دو خانواده تا زندگیشون پا بگیرهولی خب بعضی ...

میتونن مخفیانه کمک کنن به دخترشون

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

اتفاقابه دخترخانواده بایدبیشتررسیدگی بشه جامعه وقانون که مردسالاره بسه ،حداقل خانواده بطور مساوی هوا ...

دختر متاهل منظور اسی هست