2777
2789
عنوان

دختره اومده زنگ زده میگه حاملم

| مشاهده متن کامل بحث + 6067 بازدید | 209 پست

باید گردن بگیره یه کاری کرده باید پاش وایسه حالا میخواد دختر بدی باشه میخواد خوب باشه اون زمان که رابطه بر قرار میکرد باید نگاه میکرد طرفش کیه الان هم باید گردن بگیره

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
از پسرم پرسیدم همه چیز فهمیدم دختره گولش زده و....

دختر گولش زده...

ای وای برما با این جامعه و با این مادران

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😂😂 خب اولش دعواش کردم غذای مورد علاقش درست کرده بودم همشو خودم خوردم فقط نون خورددیگه کاری هست شده ...

اخی نون خالی خورد؟ تنبیهش کردی؟ براش شوکولاتم نخر

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

یه کلیپ تو اینستا هست میگه پسرا وقتی میگن دختره گولم زد نتونستم جلوی خودمو بگیرم براش پخش کنید

سگا رو نشون میده که چطوری تربیت شدن تا صاحبشون نگه دست به گوشت نمیزنن

این کلیپ رو پیدا کنید برای سرتون پخشش کنید تا دیگه نگه گول خوردم

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

سوال داره؟ خو باید بری همونی ک پسرت حامله کرده رو براش بگیری

چون دختره از یک محله پایین شهر خودشم کلی دوست پسر داره

اون دختری که ما دیدیم دکتره خیلی بهتره قابل قیاس نیست

اون دختر که باید سقط کنه به خاطر اینکه که حامله س که ادم نمیره خواستگاری یه عمر پشیمونی هست و اخرم ط ...

اشتباه نکید اون دختر ممکنه بااین سقط دیگه هیچ وقت نتونه مادر بشه پس باید با اون پسره ازدواج کنه و بعدبه دنیا اومدن بچه اش تصمیم بگیرن

ن پرسیدم گفت دختره گولم زده همش دنبال من بوده و....

اون گول زده پسرت چی

یک جوری میگی انگار تنها گیرش آورده و به پسرت تجاوز کرده

رو تربیت پسرت کار کن که کارهایی که کرده مسئولش خودشه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ن پرسیدم گفت دختره گولم زده همش دنبال من بوده و....

یاتاپیک فیک. یامارو خرفرض کردی ،،. شمام قانع وخوشحااال😐😐😐😐

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 
😂😂 خب اولش دعواش کردم غذای مورد علاقش درست کرده بودم همشو خودم خوردم فقط نون خورددیگه کاری هست شده ...

😂😂😂😂😂نکشیش با این مدل دعوا کردنت.

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
از پسرم پرسیدم همه چیز فهمیدم دختره گولش زده و....

دختره گولش زده؟

اون دختر شده خراب

پسر شما قربانی؟

بس کنید لطفا وجدان داشته باشید...پسرای این زمونه و گول خوردن؟!

پسرت استفادشو از اون بدبخت کرده بعد دنبال دختر آفتاب مهتاب ندیدس

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤