2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نظرتون در مورد حسابداری و بازارکارش چیه

شغل خیلی خوبیه به شرطی که ثبات نباشی که فقط ثبت کنی.باید مالیاتی بلد باشی تا درآمدت بره بالاتر

هرچی تسلط و دانش بیشتر،حقوق بالاتر

در کل من عاشق رشته ام هستم

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
عزیزم من میخام برم کاراموزی باید چه چیزهایی از حسابداری خیلی مهمن یاد بگیریم چه مباحثی؟

سلام عزیزم.

باید اصول حسابداری،کار با اکسل و وورد، و انواع ثبت هایی که تو اصول یک و دو اومده رو بلد باشید

سلام عزیزم.باید اصول حسابداری،کار با اکسل و وورد، و انواع ثبت هایی که تو اصول یک و دو اومده رو بلد ب ...

عزیزم به نظرت من الان برم کاراموزی که بعد چند ماه شاغل بشم که حالا اون موقع هم باید بگردم دنبال کار یا اینکه الان یه موقعیت کاری تو بخش کارگزینی دارم با حقوق قانون کار اینو برم؟ببخشید میتونم بپرسم شما حقوقت چقدره و بعد چند سال به این حقوق رسیدی؟

سلام عزیزم.باید اصول حسابداری،کار با اکسل و وورد، و انواع ثبت هایی که تو اصول یک و دو اومده رو بلد ب ...

من رشتم زبان انگلیسی هست بصورت خیلی یهویی دامادمون گفت فردا بیا پیشم کار کن خودمم یادت میدم فقط میخاد یچیزایی وارد سیستم کنی هیچی هم بلد نیستم قبلنا با برنامه پاورپوینت اینا کار کردم ولی چه چیزایی رو باید خوب بلد باشم ک فردا گیج نباشم الان برم آموزش ببینم

الهی شکر ممنون عزیزم اینکه میگن هوش مصنوعی جاشو میگیره چقدر صحت داره؟

خود هوش مصنوعی به کاربر احتیاج داره نمیتونه جای شخص رو بگیره،فقط میتونه کار حسابدار رو راحت تر کنه و احتمال خطا رو بیاره پایین.

با این روند بخش نامه ها و قانون های جدید نیاز کسب و کار ها به حسابدار بیشتر خواهد شد قطعا

عزیزم به نظرت من الان برم کاراموزی که بعد چند ماه شاغل بشم که حالا اون موقع هم باید بگردم دنبال کار ...

نظر شخصی من اینه که کارگزینی مرتبط با رشته ی شما نیست،شما بهتره بری دوره،بری کارآموزی و بعد یه جای کوچیک مثلا فروشگاهی جایی حسابدار بشی یا تو یه شرکت بزرگ کمک حسابدار بشی.چون این به پیشرفت حرفه ای کمک میکنه. اگه من بودم وقتم رو برای کار های غیر حرفه ای هدر نمیدادم،چون فقط حقوق مهم نیست پیشرفت طولانی مدت و سیر صعودی حقوق هم مهمه

با کار های غیر حرفه ای هیچ وقت حقوق شما روند صعودی نمیگیره همیشه روی اداره کار یا نهایتا یکن بالاتر می مونه

عزیزم به نظرت من الان برم کاراموزی که بعد چند ماه شاغل بشم که حالا اون موقع هم باید بگردم دنبال کار ...

من از دو ران دانشجویی کار کردم،حداقل ۷ جای مختلف تا الان حسابدار بودم،البته این بین ۵ سال هم تو دوران کرونا و بارداری سر کار نبودم وگرنه الان سابقه ام باید ۱۰ سال می بود

من تا پارسال حقوقم ۲۰ تومن بود،اما امسال به جای اینکه پروژه ی مستقل بردارم اومدم تو دفتر حسابداری تا نحوه ی مدیریت دفتر رو یاد بگیرم، حقوقم تو حالت عادی با توجه به اینکه مدیر مالی ام و حسابدار مالیاتی ام الان حداقل باید ۴۰_۵۰ می بود ولی خب چون اومدم زیر دست یکی دیگه الان ۱۵ تومن ام.و این خیلی سخته و ضرر مالیه بزرگیه

ولی خب کمکم میکنه شرکت خودم رو راحت تر بتونم اداره کنم.ان شاءالله تا ماه دیگه شرکت حسابداری خودم تاسیس میشه و از مهر سال آینده خودم واسه خودم کار میکنم که اون موقع درآمدم حداقل ۸۰ میشه.

طولانی شد یکم خواستم بدونی گاهی هم حقوق مهم نیست،اون تجربه در آینده چندین پله شما رو جلو خواهد برد و من تو ۳۰ سالگی حقوق بالا رو به خاطر تجربه ول کردم

من رشتم زبان انگلیسی هست بصورت خیلی یهویی دامادمون گفت فردا بیا پیشم کار کن خودمم یادت میدم فقط میخا ...

به نظرم چیز خاصی لازم نیست

چون شما رشته تون مرتبط نبوده خودش باید از صفر همه چیز رو بهتون یاد بده.

تونستید یه ویدیو راجع به اصول حسابداری،مفروضات حسابداری و انواع حساب های کل و معین ببینید

به درک تون از حسابداری خیلی کمک میکنه

من از دو ران دانشجویی کار کردم،حداقل ۷ جای مختلف تا الان حسابدار بودم،البته این بین ۵ سال هم تو دورا ...

اره درست میگی ولی دوست دارم الان درآمد داشته باشم برم کاراموزی شاید تا ۶ ماه بدون حقوق و بعد اون معلوم نیست کاری که پیدا میکنم با چه حقوقیه کارگزینی هم به نظرم خوبه سابقه پیدا میکنم و یاد بگیرمش بهتر از حسابداری میتونم کار پیدا کنم چون مباحثش پیچیده و فرار نیست