2777
2789
عنوان

دانشجو های دانشگاه آزاد

73 بازدید | 11 پست

۳۰ میلیون برای یک ترم دانشگاه اوکیه ؟؟؟ رشته ی حسابداری

منظورم از یک ترم کلا خرج یک ترمه حالا با کتاب و شهریه و کافی نت و اینیچزا

هزینه ی رفتامدم شاید در روز ۵۰/۶۰ تومن باشه

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

شهریش خیلی کمتره اینقدر نیست

شهریه ۱۴ میلیونه

با هزینه ی کافی نت و سایت ۱۷/۱۸ میلیون میشه

جدا از شهریه بقیه خرجا مثل کتاب و رفتامد و اینچیزا

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه همه کتابا تهیه میکنی

از کتابخونه بگیر

از چاپخونه های ارزون تر چاپ کن

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

مگه همه کتابا تهیه میکنیاز کتابخونه بگیر از چاپخونه های ارزون تر چاپ کن

اگه استاد بگه بخرید مجبوریم بخریم دیکه

شهریه ۱۴ میلیونه با هزینه ی کافی نت و سایت ۱۷/۱۸ میلیون میشه جدا از شهریه بقیه خرجا مثل کتاب و رفتام ...

کتاب مگه حتما باید بخری؟ واجب نیست اصلا. ترم یکی الکی جوگیر نشو.کافی نت و اینارو چجوری حساب کردی 4 تومن؟ رفت و آمدم تو شهر خودت باشی آنقدر نیست که

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
کتاب مگه حتما باید بخری؟ واجب نیست اصلا. ترم یکی الکی جوگیر نشو.کافی نت و اینارو چجوری حساب کردی 4 ت ...

چیکارکنم پس😂

برای ثبت نام سایت خودش ۷۰۰ تومن پول گرفته بود

برای هزینه ی آپلود مدارک و پیش ثبت نام و اینچیزا هم کافینت قطعا پول میگیره خودم نمیتونم انجام بدم

من هم برای کاردانی پیوسته هم کارشناسی پیوسته میخوام پیش ثبت نام کنم چون بین این دو مقطع دو دلم هزینه ی کافینت و سایت دو برابر محاسبه میشه برام

چیکارکنم پس😂برای ثبت نام سایت خودش ۷۰۰ تومن پول گرفته بود برای هزینه ی آپلود مدارک و پیش ثبت نام و ...

در کل زیادی دست بالا حساب کردی. کتاب نخر تا میتونی.. از کتابخونه یا کتابای دست دو اینجوری. جزوه های استاد کارتو راه میندازه

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون