2777
2789
عنوان

وقتی مهمون برا چند روز میاد خونتون کجا میخوابن

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 42 پست

یک بار فقط اومدن خانواده جاریم بودن ..خانم ها تو حال کنار هم خوابیدیم

دیگه مهمان اونطوری تداشتم

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

اگر جوونن خب طبیعیه مرده بخواد با زنش اخر شبا یکم راحت باشه این همه جا طبیعیهاما اگر سنشون بالای پنج ...

مگه میخوایم بخوریمشون توی حال هم اخر شب خلوته دیگه تا صبح خلوت کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر جوونن خب طبیعیه مرده بخواد با زنش اخر شبا یکم راحت باشه این همه جا طبیعیهاما اگر سنشون بالای پنج ...

چون جوونن و دلشون میخواد راحت باشن باید بی اجازه برن رو تخت صاحبخانه بخوابن چه خود خواه و بی درک

اگه قرصاتون خوردین یه کامنت بذاریم

اتاق مهمان ندارین معلومه که توی هال

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...
یکبار این کار رو کردن و من به شوهرم گفتم بگه وسایلشان رو بذارن یه اتاق دیگهاونام ناراحت شدنولی به در ...

منم یکبار مادرم و خواهرم اومدن. همون اول وسالشون رو بردن اتاق خواب ما

اون زمان ما سه تا اتاق داشتیم و یک بچه هم داشتم..

منم گفتم وسایل تون رو ببرید اون اتاق که مال مهمون هست

چقدر بدم اومد رفتن اتاقی که تخت من و همسرم اونجا بود.

فکر کنم ناراحت شدن. که به درک. مهمون باید خودش بپرسه چمدون هام رو کجا بزارم. نه اینکه سرخود بره بزاره تو اتاق خواب زن و شوهر

مگه میخوایم بخوریمشون توی حال هم اخر شب خلوته دیگه تا صبح خلوت کنن

منظورم از خلوت اما چیز دیگهایه واقعا

بلاخره تو هال هرکسی میاد و میره طبیعیه کاملا

اینجوری برا شماهم راحته برید خونشون مستقیم برید اتاق همسرتم راحته

یکی از عذابهای سفر همین نبود فضا برای رابطست یا نزدیکی معمولی

تا الان مهمونی که شب بمونه نداشتم

کلا رو نمیدم کسی بخواد زیاد بیاد یا بمونه

اتاق مهمان داشتیم قبلا که اتاق کار کردیمش . تشک و رختخواب و بالش اضافی هم ندارم برای مهمون

همش برای استفاده ی خودمونه

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

منظورم از خلوت اما چیز دیگهایه واقعابلاخره تو هال هرکسی میاد و میره طبیعیه کاملااینجوری برا شماهم را ...

حالا خونه مردم خلوت نکنن نمیشه

وای تصورشم وحشتناک کسی بیاد خونم و شب اونجوری خلوت کنه

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️