2777
2789

۸۰ گرم طلا به بابام قرض دادم قرار بود به گرم بدش

حالا چند روز پیش میگفت به جای اون طلاها ماشینت رو میزنم به نامت پولشون همحدودا یکیه.و دیگه برای خواهرات ماشین نمیخرم که میدونم اونا انقدر باهاش دعوا میکنن مجبوره بعدا براشون بخره🫠

حالا بماند که من دوست نداشتم طلاهامو بدم ماشینننننن

بعد ۲۰ روزه بابام بی اجازه من ماشینمو داده به عموم قرض.حالا بهمگفت دادمش دست عموت ها ولی بعد از اینکه داد بهش گفت

این عمومم بد رانندگی میکنه دیگه به زور باید ازس ماشین بگیری سابقه تصادف وحشتناک زیاد داره دو تا از ماشینای خودش داغون شد کلا و از بین رفت حالا هم ۲۰ روزه برداشته و رفته جرئتم نمیشه بگی کجایی ماشینمو بیاد

واقعا حق ندارمبا خانوادم دعوا کنم؟میخوام بزارم برم خونه مادربزرگم نمیخوام اصلا اینجا بمونم حوصلشون رو ندارممم

من الان چه غلطی کنم هیچی ندارم😭😭😭😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو هم مثل خواهرات غر بزن ساده نباش ک حقتو بخورن

کلا میخوام یه مدت از خونه برم

به درک که نامزدم هم میفهمه که ناراحتیمون هست ولی دیگه نمیتونم تحملشون کنم کلی از دستش گریه کردم بابام میگه گریه نکن میاره ماشینتو نمیخورش که

باید طلاتو پس بده.ماشینو قبول نکن.بگو ماشین نمیخوام و طلا میخوام.

چرا دادی تو مگه خانوادتو نمیشناسی؟

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

باید طلاتو پس بده.ماشینو قبول نکن.بگو ماشین نمیخوام و طلا میخوام.چرا دادی تو مگه خانوادتو نمیشناسی؟

اتفاقا چون میشناختمدادم

بابام وضعش خوبه منفکر نمیکردم اینطور کنن

بهمگفتن تو کاری که داریم انجام میدیم به اندازه پولت شریکمیشی

بعد که طلا رو دادم گفتن نه قرضی برت میگردونیم. شریک نمیشی.الانم که دیگه هیچی