2777
2789
عنوان

به دوست دخترم تو شاد پیام دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 45 پست
منم بچه بودم از این مدل دوستا داشتم دوست که نه تو یه کلاس بودیم خیلی سر این موضوع اذیت شدم کاش کلاس ...

معلمش خوبه خب نمیشه عوض کنم. اون دختر از خود راضی باباش از بابای منم سن بالاتر ی خونه قدیمی فقط دارن تو محله خوب همین نمیدونم این همه اعتماد ب نفس از کجا میاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای پارسال هم من پسرم رو گذاشتم یه مدرسه که بچه هاش خیلی وضع مالی عالی داشتن.ما هم وضعمون بد نیست ولی ملاکهای تربیتیم فرق میکنه .یکی بود دایما گوشی عوض میکرد اونم آیفون یکسره میآورد مدرسه پسر منم ظاهر بین همش میومد بهونه میگرفت امسال مدرسه اشو عوض کردم راحت شدم

تو روابط دخترتون هم دخالتی نکنید بچه هم نیستن خودتون گفتید کلاس هفتم

ببین این کارا به ضرر خود دخترت هست

بهش یاد به نباید تحت تاثیر قرار بگیره همه جا خوب و بد هست

ببین امیدوارم ۱۲۰ سال زنده باشی و بالا سر دخترت باشی

ولی خب آدمه دیگه ممکنه خدایی نکرده از ی سنی به بعد شما کنارش نباشی باید بتونه از پس خودش بر بیاد یا نه

همین الان یاد بده بهش تحت تاثیر جو نباشه

پارسال تو کلاس خواهرم دو سه نفر گل میکشیدن خواهرم اومد اعتراض که من اذیت میشم

قراره ما بخاطر دو سه نفر مدرسه عوض کنیم؟ خیر به خواهرم توضیح دادیم باید بتونه تو اون جو کنار بیاد همه جور فردی همه جا هست نباید تحت تاثیرش قرار بگیره

معلمش خوبه خب نمیشه عوض کنم. اون دختر از خود راضی باباش از بابای منم سن بالاتر ی خونه قدیمی فقط دارن ...

به دخترت بگو ازش فاصله بگیره وگرنه تمام اعتماد به نفسش داغون میشه

_به هر حال اکثر مردم فقط فضا را اشغال میکنند.

معلمش خوبه خب نمیشه عوض کنم. اون دختر از خود راضی باباش از بابای منم سن بالاتر ی خونه قدیمی فقط دارن ...

متاسفانه بعضی پدرمادرا به جای تربیت بچه هاشون فقط تامین مالی میکنن اونا هم چون چیزی برا ارایه ندارن با درو دیوار و گوشی و... میخواد خلا شون رو پر کنن

عزیزم شرایط ما خیلی خوبه خودش میدونه فقط ما ب جزئیات توجه نمیکنیم تخت داشت دخترم خودش گفت پارسال بند ...

دخترت ماشاالله بزرگه باید خودش از پس این شرایط بربیاد ، من چون خواهرم تا سن زیادی وابسته به این بود که مامانم ازش دفاع کنه و خیلی آسیب دید اینارو میگم، به دخترت بگو تو حرفاش به خنده به اون دختره بگه باشه فلانی بس کن اینقدر ندید بدید بازی درنیار و بخنده به بار اینجوری بگه ضایع شه خودشو جمع میکنه، یا جواب زنگ و پیاماشو نده و اگه داد هم بگه کار دارم و کلا بی اهمیت رفتار کنه تا اون بفهمه اینا چیز خاصی نیستن، من احساس میکنم اینکه شما پیام دادی بیشتر باعث اذیت شدن دخترت بین دوستاش میشه

چقدر پرروعه حس کردم حرفاش کنایه داره

خیلی بزرگ گونه حرف میزنه میگه بلخره شما مادرش هستین صلاحش میدونین. منم گفتم لطفا دیگه پیام نده. گفت دلیلش بگو گفتم شما حرفات رفتارت با دختر من خیلی تفاوت داره باید با مثل خودت دوست بشی. بعدش بلاک کردم

دخترت ماشاالله بزرگه باید خودش از پس این شرایط بربیاد ، من چون خواهرم تا سن زیادی وابسته به این بود ...

دخترم روش نمیشد بهش چیزی بگه. اسمش نوشته آشغال خودش ازش فراری بود. منم دیدم واقعا خیلی باعث آزار دخترم رک حرف زدم دخترم یاد بگیره وقتی پیش کسی اذیت نمونه