2777
2789
عنوان

به دوست دخترم تو شاد پیام دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 46 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دخترت اگه از کلاس سوم بالاتره خودش باید اینچیزارو مدیریت کنه، شما همه جا باهاش نیستی، بهش یاد بده شرایطی که داره رو بپذیره و بخاطرش خجالت نکشه و اصلا اجازه نده کسی اینقدر براش خودنمایی کنه

درکت میکنم

پسر من ۱۰ سالشه یکی از فامیل های شوهرمم یه پسر ۱۰ ساله دارن دائم در حال تعریف از خودش و زندگیشه از ماشینای باباش گرفته تا کنسول بازی و اتاق و ...

خداروشکر ما هم وضعمون بد نیست بچه هامم همه چی دارن ولی اون بچه مثلا چون پی اس ۵ داره و برا پسر من پی اس فوره فخرفروشی میکنه و چیزای دیگه

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
خب عزیزم به دخترت کمک کن تو انتخاب دوستبهش بگو با این آدم دوستی نکنداره بهش آسیب میزنه

بهش میگم کسی که داراشون ب روخ میکشه ب درد دوستی نمیخوره. میگه فقط اون اونطوری نیست همه هم کلاسیام از بالا ب پایین نگاه میکنن. درحالی که من خیلی هاشون میشناسم وضعیت مالی خوبی ندارن

باهاش صحبت کن

کاملا چیز طبیعی و عادیه

اینجوری بهش بگو که خیلی عادی که تازه اومدیم این خونه، میخوایم کم کم چیزای جدید بخریم...

بگو باید صبر کنیم تا همه چی کامل بشه، بگو درک میکنم دوس داری زودتر همه چی کامل بشه، اما خب روندش کمی طول میکشه

دخترت اگه از کلاس سوم بالاتره خودش باید اینچیزارو مدیریت کنه، شما همه جا باهاش نیستی، بهش یاد بده شر ...

عزیزم شرایط ما خیلی خوبه خودش میدونه فقط ما ب جزئیات توجه نمیکنیم تخت داشت دخترم خودش گفت پارسال بنداز بره جام گرفته دوس ندارم

سلام عزیزم

ببین من نمیدونم دخترت چند سالشه ولی بهتره از همین حالا بهش یاد بدی چطور تو اجتماع باشه

هر مدرسه ای هر کلاسی هر جایی خوب و بد توش هست شما نمیتونی بگردی چیز فقط عالی پیدا کنی

همین خود شما و دختر شما چه بخواید چه نخواید کلی اخلاق خوب و بد دارید! مردم هم همینن

از همین حالا بهش یاد بده چطور باید کنار بیاد و تحت تاثیر قرار نگیره قرار نیست چون فلانی فلان چیز و داره شما ام داشته باشید

یکی چون اخلاقش بده کلا حذفش کنی غلطه همون آدم هم مطمئن باش بجز این ویژگی بدش ی سری ویژگی های خوب داره سعی کنید اونارو بشناسید و از طریق همونا باهاش ارتباط بگیرید

تحت تاثیر نباید باشه

ما تازه اومدیم خونه خودمون دارم کم کم وسیله میخرم دخترم تخت نداره کمد نداره سراین خیلی گریه کرده

منم بچه بودم از این مدل دوستا داشتم دوست که نه تو یه کلاس بودیم خیلی سر این موضوع اذیت شدم کاش کلاس دخترتو عوض کنی

_به هر حال اکثر مردم فقط فضا را اشغال میکنند.

از روش نمیاد چیکار کنم بخدا از وقتی این مدرسه رفت با این دختر دوست شده بشدت لاغر عصبی شده

دیگه از الان که بچه هستن باید بتونن این مسائل کوچیکو مدیریت کنن تا بزرگ شدن از پس مسائل بزرگتر بربیان