2777
2789

من عقدم در مراحل طلاقم ولی دلم نبوده که بخوام جدا شم

الان ۵ ماهه جداییم همیشه بلاک بودم اصلا حرفی نمیزد باهام الان یه ماهه از بلاک درم اورده

استوری تیکه دار میزاره

استوری اهنگ عاشقانه در حال رانندگی میزاره

رفته به دوستام درخواست داده

ماه پیشم پیام داده میگه طلاق نمیدم

حالا دیروز بعد دادگاه تمکین دیدم پیام داده

میگه وکیلت میگه میخوای برگردی

از وکیل که پرسیدم گفت برای دفاع گفتم

جواب شوهرمو دادم گفتم خودت چی میخوای

گفت هرچی صلاحته برگرد به زندگیت گفتم برو شرایطو جور کن برگردم

گفت برگردی در خدمتم برنگردی هم عیب نداره

گفتم من دوست دارم با یکی زندگی کنم بود و نبودم براش مهم باشه

گفت شاید قبلا اینجوری بودم. ولی حالا فرق کردم

(شوهرم همش قهر میکرد ولم میکرد میرفت وجوری وانمود میکرد انگار من براش مهم نیستم )

حالا به نظرتون منظورش چی بوده

این حتی بلد نیست بگه غلط کردم

کجا برگردی؟

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

راب..طه هم داشتین؟

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش

بعضیا چرا خوشتون میاد ازدردسر ،حروم شدن چندسال از زندگی. خب این تکلیفش روشنه!!!!

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت