2777
2789
عنوان

چطوری انقدر ساده نباشم

147 بازدید | 18 پست

از روی سادگی یه وقتایی یه چیزی را لو میدم

برای خودم باشه حالا هیچی ولی یه وقت برای دیگران باشه خودمو خیلی میخورم یه وقتایی هم برای ریگران مشکل میشه خوب

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

چندتا سیاست زنونه یادبگیر

چجوری ؟

چکار کنم اون لحظه یادم نره ؟

بعضی ها خیلی راحت حرف از زیر زبونم میکشن

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چجوری ؟چکار کنم اون لحظه یادم نره ؟بعضی ها خیلی راحت حرف از زیر زبونم میکشن

همیشه موقع حرف زدن با مکث صحبت کن، قبل اینکه جواب بدی فکر کن ،سعی کن کمتر صحبت کنی آدم وقتی زیاد صحبت میکنه ناخواسته خود افشایی میکنه. سعی کن کوتاه جواب بدی

شاید بخاطر اینه ک هیجان داری ک اون حرفو حتما بگی

کلا ادم هیجانی هستم

خیلی راز دارم ولی یکدفعه ای از دهنم یه چیزی میپره

زیادم حرف میزنم به خاطر هیجاناتم

چندبار باید ب چوخ بری طرف بیاد پارت کنه ک راجبش لو دادی تا درست بشی

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
کلا ادم هیجانی هستم خیلی راز دارم ولی یکدفعه ای از دهنم یه چیزی میپره زیادم حرف میزنم به خاطر هیجانا ...

دیدی گفتم بخاطر اینه ک هیجان داری😂قبل زدن حرف یکم ب عاقبتش فکر کن سعی کن بتونی کاری کنی هیجانت فروکش کنه ب خودت مسلط باش

🫡"sarbaz"

نه مسایل خیلی خیلی مهم را که حواسم هست 🤣

حرفای ساده مثلا قیمت یه لباس یا مثلا فلانی رفت مسافرت اینا

این روش تضمینیه 😂یکی از اقوام ما متاسفانه از روی سادگی چند بار باعث بحث و ناراحتی بین فامیل شد و باهاش دعوای حسابی کردن.الان از سنگ صدا در میاد از این بنده خدا نه.

انقدر رازدار شده که نگو

دیدی گفتم بخاطر اینه ک هیجان داری😂قبل زدن حرف یکم ب عاقبتش فکر کن سعی کن بتونی کاری کنی هیجانت فروک ...

لعنتی سخته کنترلش

این روش تضمینیه 😂یکی از اقوام ما متاسفانه از روی سادگی چند بار باعث بحث و ناراحتی بین فامیل شد و با ...

جدی؟🫣

نه مسایل خیلی خیلی مهم را که حواسم هست 🤣حرفای ساده مثلا قیمت یه لباس یا مثلا فلانی رفت مسافرت اینا

اونجوری گفتم ک خودتو جمع کنی 🤣

پدرشوهر منم اینجوریه دیگه الان کسی باهاشون رفتامد نمیکنه همه ازش میترسن خوده من هرکاری میکنم اصلا بهشون نمیگم میترسم لو بده 🤣

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
این روش تضمینیه 😂یکی از اقوام ما متاسفانه از روی سادگی چند بار باعث بحث و ناراحتی بین فامیل شد و با ...

وای خدا مردم از خنده 🤣🤣 بنده خدا لال شده دیگه 🤣

پدرشوهر منم اینجوریه، دیگه هیچکی باهاش رفتامد نمیکنه

اونجوری گفتم ک خودتو جمع کنی 🤣پدرشوهر منم اینجوریه دیگه الان کسی باهاشون رفتامد نمیکنه همه ازش میتر ...

خوب شد گفتی یادم بمونه مرسی