2777
2789
عنوان

عموم ماشینمو برده

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 23 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه بابا متاهل ولی زنشم نمیدونه کجا میره و میاد رنگ هم بزنه بپرسه عموم میگه از کی تا حالا باید به تو ...

بابات نباید ماشینتو میداد بهش

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

بگو ماشینمو بیار برام مهم نیس چکار میکنی قهرم کرد بکنه

منم همینو میگم بابام اینا میگن صبر کن مگه با این پا میتونی رانندگی کنی

وقتی بابام داد دستش عمم زنگ زد گفت چرا این کارو کردین نمیشناسین اونو

ولی نمیدونم عقب بابام کجا رفته بود

نگران ماشینت شدم خصوصا اینکه ۲۰۷ عه😎😂

اونم دنده اتومات.من عشق ماشینم انقدر رو اون حساس بودممممم الانپدرشو در اورده من که میدونم

اخه بگو بابا اگه راست میگی ماشین خودتو قرض میدادی

من از اینجا اعصابم خورد شد

زنگ بزن بگو بیارش

بدرک که قهر کنه

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

پوففف ماشین گوگولی من.نمیخوامش دیگه باید برن نو بخرن برام😂😂😂زنگ میزته بالام میگه چیه داداش میخوای ...

چقدم عموت طلبکاره ،😐 من جای بابات و شما بودم اصلا نمیدادم ماشینو دستش

اخی عزیزم انشالله ب سلامتی باز کنی گچ پاتو ❤️

چقدم عموت طلبکاره ،😐 من جای بابات و شما بودم اصلا نمیدادم ماشینو دستشاخی عزیزم انشالله ب سلامتی باز ...

همون دیگه کلا طلبکاره.ماشین من بدبخت دادن چرا ماشین خودش یا مامانمو نداده دیوار از من کوتاه تر نیود

ممنونم عزیزم