2777
2789

۱۴ هفته رفتم گفته جنسیتشو ولی چون همه علائمم برعکسه نمیتونم باور کنم میگم شاید اشتباه بگه ببینید چی حدس میزنید

کاربری دست ۱۲۴ نفر. 😝😆 🔸️کاربر خانم🔸️ 🦋 گر نگه دار من آنست که من میدانم. شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی بش میاد پسر باشه احتنال نداد؟

منم همین فکرو کردم هم عکس هم علائمم کپیه پسره

ولی گفت دخمله🥺😂💚

کاربری دست ۱۲۴ نفر. 😝😆 🔸️کاربر خانم🔸️ 🦋 گر نگه دار من آنست که من میدانم. شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🦋

سونو چی گفته خودت چی دوس داشتی؟

من دختر دوست دارم

ولی میگم شاید زود بوده شوهرم میگه مطمعنم پسره هر چقد میگم بابا سونو دیده میگه دختره قبول نمیکنه 😂🤣

ولی هر چی هست سالم بمونه واسم 😭😭🥺

منم همین فکرو کردم هم عکس هم علائمم کپیه پسره ولی گفت دخمله🥺😂💚

حالا ۱۸ هفته معلوم میشه من خودمم علائم پسر داشتم دختر بود ب این چیزا نیس

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

ای ننهههه ایشالله سالم و سلامت باشه توت فرنگی کوچووولووووو 🍓🥲

قوربونت برررم من🥺😘😘😍💚💚💚💚

حالا ۱۸ هفته معلوم میشه من خودمم علائم پسر داشتم دختر بود ب این چیزا نیس

راست میگی

خدا دختر گلتو برات حفظ کنه😘😘😍💚