2777
2789
عنوان

تروخدا لابیاپلاستی نکنید

466 بازدید | 48 پست

خیلیییییی درد داره بدش بخدا نمی ارزه من الان ی سمتمو کمی ازش بازه نمیدونم بخیه نزده نمیدونم چیه فقط بازه بشدت میسوزه نمیتونم بشینم نمیتونم راه برم سه روزه نتونستم مث قبلا بشینم فکر خودکشی میاد تو سرم بخیه هام اذیتم میکنن فکر کشیدن بخیه ها ک بازم باید درد بکشم داره دیونم میکنه الانم نگا کردم دیدم چنتا نقطه سفید رو بخیه هامه فک کنم عفونت کردم دیگه نمیتونم مطمعنم هیچوقت مث قبل خوب میشم دستی دستی خودمو نابود کردم ورم شدید داره خیلی زیاد اصلا هم کم نمیشه تروخدا برام دعا کنید فقط خوب شم نمیخام ظاهرش قشنگ باشه فقط خوب شم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب برو دکتر ببینه

نمیتونم دو قدم هم راه برم فقط گفت بد ۷ روز بیا بخیه هاتو بکشم فقط بخیه هامو بکشه اگ کل زخمم باز بشه نمیزارم باز بخیه بزنه خوب شدم شدم نشد هم میزارم همینجوری بمونه دیگ طاقت ندارم

نمیتونم دو قدم هم راه برم فقط گفت بد ۷ روز بیا بخیه هاتو بکشم فقط بخیه هامو بکشه اگ کل زخمم باز بشه ...

خودتو ناراحت نکن عزیزم الان ناراحتی. کاریه که شده صبر و حوصله به خرج بده بیشتر استراحت کن. الهی زودتر خوب شی

خودتو ناراحت نکن عزیزم الان ناراحتی. کاریه که شده صبر و حوصله به خرج بده بیشتر استراحت کن. الهی زودت ...

از درد کشیدن بخیه هام دیونه شدم و عفونت کنم چکار کنم

از درد کشیدن بخیه هام دیونه شدم و عفونت کنم چکار کنم

یه سرچ بزن از هوش مصنوعی بپرس ببین باید چکار کنی تغدیه ات چی باشه برای عفونت هم خب باید قرص بخوری. با ناراحتی که چیزی درست نمیشه مدارا کن زودتر خوب شی

خوشبحالت ک نمیدونی چیع نمیتونم راه برم چ برسه ب دکتر

واقعا ارزش داره !!

بخاطر چی این کارو کردی ؟

کاربری دست ۱۲۴ نفر. 😝😆 🔸️کاربر خانم🔸️ 🦋 گر نگه دار من آنست که من میدانم. شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🦋