بهم گفت زن عموم خوبم دیگخ فکر نمیکردم در این جد مثلا پیام داده زنه که من هورمون هام بهم ریخته حالم خوبونیسته بچه رو زدم اعصابم خورد بوده بعد دوست پسرم نوشته چرا خوشگله
بعد این قلب بنفش گذاشته 😑میگا تو حساسی من چیزی نگفتم بنظرتون من حساسم
آره فکر کن بچشم که خوابید همون جوری گذاشت بعد که رفتن شوهر خواهرم کلی حرف بار خودشو شوهرش کرد سه تا برادر شوهر مجردم داشت همیشه ام جلوی اونا اینجوری بود
این دیگه خیلی سم بود مرزهای راحتی رو جا به جا کرده بود آخه وسط این همه مرد غریبه بیرون انداختن نداشت بعد جالب این جاست همه ام ازش تعریف میکنن که با شخصیته و فلانه ولی به نظر من یکی از ملاک های با شخصیت بودن حیا داشتن جلوی غریبه اس
دوتا ذخیره نگه داشته که دوتا پسرا هم محلش نمیدن و جوابشو نمیدن،هر روز با یکیشونه مستقیم میره خونشون و ... بعد هم که کات کنه با طرف میره سراغ اون یکی با اون س چت میکنه و میره خونش خلاصه ریدماله
آفرین حیا هم خوب چیزیه برا زن یعنی چی چون بچه شیر میدی سینه هاتو بندازی بیرون حداقل یه شالی بنداز رو ...
از اون لحظه ای که اینو ازش دیدم دیگه خوشم نیومد ازش یکی مثل بابام یا بزرگای جمع واقعا خجالت کشیدن و به یه بهانه ای رفتن بیرون ولی آدم هیز تو اون جمع بود نشست و زل زد بهش نه خودش نه شوهرش عین خیالشون نبود احساس میکنم از این کار لذت میبرد