2777
2789
عنوان

بی حیا ترین شخصی که دیدین چیکار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 858 بازدید | 47 پست
صد در صد بی غیرته بیشتر از شوهرش خودشم بی حیاست مایی که خانوم بودیم تو اون جمع خجالت کشیدیم دیگه مرد ...

اره منم دیدم عزیزم

بهشونم میگی میگی چیکار داری دارم بچه شیر میدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😄😄😄😄وای فقط اونا ک صحنه رو ترک کردن

آره فکر کن بچشم که خوابید همون جوری گذاشت بعد که رفتن شوهر خواهرم کلی حرف بار خودشو شوهرش کرد سه تا برادر شوهر مجردم داشت همیشه ام جلوی اونا اینجوری بود

مهم دله وگرنه چشم هر روز یکی بهترشو میبینه

اره منم دیدم عزیزم بهشونم میگی میگی چیکار داری دارم بچه شیر میدم

این دیگه خیلی سم بود مرزهای راحتی رو جا به جا کرده بود آخه وسط این همه مرد غریبه بیرون انداختن نداشت بعد جالب این جاست همه ام ازش تعریف میکنن که با شخصیته و فلانه ولی به نظر من یکی از ملاک های با شخصیت بودن حیا داشتن جلوی غریبه اس

این دیگه خیلی سم بود مرزهای راحتی رو جا به جا کرده بود آخه وسط این همه مرد غریبه بیرون انداختن نداشت ...

آفرین حیا هم خوب چیزیه برا زن

یعنی چی چون بچه شیر میدی سینه هاتو بندازی بیرون

حداقل یه شالی بنداز رو سینه

نی نی سایت ریده س ..تاپیکت کلا نصفه نصفه میاد برام اصلا نفهمیدم چی نوشتی

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

خواهر شوهرم برا شوهر خواهرش شلوارش و شورتش کشید پایین

که چی بشه ؟😐

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

این دیگه خیلی سم بود مرزهای راحتی رو جا به جا کرده بود آخه وسط این همه مرد غریبه بیرون انداختن نداشت ...

حالا خواهر من بچه شیر میداد

حتی جلو زن ها و پسر بچه ها هم رعایت میکرد سوتین شیر دهی گرفته بود نه اینکه بندازه بیرون

دوستم، البته دوستم حسابش نمیکنم محلشم نمیدم

دوتا ذخیره نگه داشته که دوتا پسرا هم محلش نمیدن و جوابشو نمیدن،هر روز با یکیشونه مستقیم میره خونشون و ... بعد هم که کات کنه با طرف میره سراغ اون یکی با اون س چت میکنه و میره خونش خلاصه ریدماله

..🌴❤️

آفرین حیا هم خوب چیزیه برا زن یعنی چی چون بچه شیر میدی سینه هاتو بندازی بیرون حداقل یه شالی بنداز رو ...

از اون لحظه ای که اینو ازش دیدم دیگه خوشم نیومد ازش یکی مثل بابام یا بزرگای جمع واقعا خجالت کشیدن و به یه بهانه ای رفتن بیرون ولی آدم هیز تو اون جمع بود نشست و زل زد بهش نه خودش نه شوهرش عین خیالشون نبود احساس میکنم از این کار لذت میبرد