2777
2789

خودم

من رو اکانت دوست پسرم هستم

بهم گفت زن عموم خوبم دیگخ فکر نمیکردم در این جد مثلا پیام داده زنه که من هورمون هام بهم ریخته حالم خوبونیسته بچه رو زدم اعصابم خورد بوده بعد دوست پسرم نوشته چرا خوشگله

بعد این قلب بنفش گذاشته 😑میگا تو حساسی من چیزی نگفتم بنظرتون من حساسم

امرو

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم همینو میخواستم بگم که یکی تاپیک زد که زنعموش فلان

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
ن حساس نیستی هم زن عموش ج ندس هم پسره

چجوری متوجه شدی چی نوشته 😆

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم

بیحیاترین کسی که توعمرم دیدم مردی بود به خواهرزنش پیام داده بود که امروز خواهرت (زن آقا باشه)میخواد بیاد خونتون تو پاشو بیا اینجا باهم باشیم

دلم برات تنگ شده حسین

زن دوم داییم وقتی ک زاییده بود جلوی پسردایی ۲۰ وخورده ای سالم میرفت سینه هاشو میشست همونجوری لباس بالامیومد رژه میرفت😑🤣

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️