2777
2789

حتما قند و شکر و شکلات و کیک و اینطور چیزارو حذف کنید

۱ ماه حذف کنید میبینید چقدر تاثیر میذاره واقعا

من حتی میوه هم دیگه زیاد نمیخورم نهایتا ۱ واحد در روز اونم نه میوه ای که خیلی قند داره

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دقیقا و فعالیت ورزشی و تحرکمنم خداروشکر خیلی وقته کنترل کردم

اره

من بعد ناهار نمیشینم بلافاصله

سعی میکنم ۱۰ دقیقه اروم راه برم بعد بشینم

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
واقعا جوابه؟

خیلیییییی

بیشتر از اونی که فکرشو کنی

من یهو میرفتم مهمونی جایی یکم شیرینی میخوردم چند روز بعدش صورتم میریخت بیرون و کلی جوش میزد

پریودامم دردناک تر میشد

الان نمیخورم و جلوی خودمو میگیرم میبینم تاثیر داره

من fsh.. lh نرمال بود ولی tshو پرولاکتینم بالا بود 2ماهه دارم دارو مصرف میکنم ورزش میرم حدود 1ساله قند و شرینیجات حذف کردم و گاهی خیلی کم مصرف میکنم اماهنوز باردار نشدم😔

منتظر امدنتم لیام قشنگم 👶🏻در حسرت بی بیچک مثبت😭

من fsh.. lh نرمال بود ولی tshو پرولاکتینم بالا بود 2ماهه دارم دارو مصرف میکنم ورزش میرم حدود 1ساله ق ...

چیزای هورمونی نباید بخوری

مثل دمنوش ها یا عرق هایی که پرولاکتینو میبره بالا

من تو نت خوندم پرولاکتین بخاطر گرسنگی و شب دیرخوابیدن میره بالا

من هم شبها دیر میخوابیدم

هم صبحانه نمیخوردم

الان حتما صبحانه تخم مرغ میخورم

ارهمن بعد ناهار نمیشینم بلافاصلهسعی میکنم ۱۰ دقیقه اروم راه برم بعد بشینم

بله درسته

منم pcos دارم و قند و شکر رو کامل حذف کردم

و اینکه یک مقاله ۲۰۲۵ اثبات کرد که پیاده روی آهسته بعد وعده غذایی مقاومت به انسولین رو کمتر میکنه که این برای ما خیلی مفیده

خیلییییییبیشتر از اونی که فکرشو کنیمن یهو میرفتم مهمونی جایی یکم شیرینی میخوردم چند روز بعدش صورتم م ...

من اصلا جوش نمیزنم

پریودمم اصلا دردناک نیست

خیلیی صورتم موهای هورمونی داره دقیقا مثل مردا پر ریش میشه بدبختانه

دکتر زنان رفتم 9ماه داروخوردم درست نشد

پزشک غدد هم رفتم

میخوام برم طب سنتی

صبحونه چیزای گرمونه بخوزی خیلییی تاثیرداره مخصوصا ارده کنجد و شیره

ارده و شیره که خودش شیرینه!

صبحانه خصوصا ناشتا اصلا نباید شیرینجات خورد

چون فورا قند خون شدیدا میبره بالا و اصلا درست نیست

صبحانه باید چربی مفید و پروتئینی باشه

بهترین گزینه واسه صبحانه عدسی یا تخم مرغه که پروتئین شون بالاست

مرسی که گفتی از این به بعد رعایت میکنم. من چاق نیستم زیاد، ولی شکم دارم, شنیدم به تنبلی ربط داره. در ...

اره ربط داره

تو اگه اضافه وزن داری یه ۱۰ کیلو لاغر بشی و وزنت بیاد پایین انقدرررر خوب میشی که حد نداره

خیلی تو روند درمانت تاثیر داره لاغر شدن