2777
2789
عنوان

غسل کردن چجوریه

174 بازدید | 23 پست

من نمیدونم این سال ها درست غسل کردم یا نه

اولش میگم غسل.... میکنم قربت الی الله

بعد اول کله

سمت راست

سمت چپ

کل بدن

هر بار هم میگم قربت الی الله

تو گوگل میگف بسم الله باید بگی آخه

وای شک کردم

تا خُدا بود پناهت،چه خطر بود زِ راهت؟

😳😐

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درست

کل بدن رو هم لازم نیست بشوری آخرش

نیت

سر و گردن

راست

چپ

تمام

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

آخرش دیگه کل بدن لازم نیست همون راست و چپ کافیه. بسم الله هم نمیخواد اصلا میتونی به زبونم نیاری اما باید تو فکرت باشه که الان دارم چیکار میکنم و با چه نیتی

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

نیت اصلا به زبان اوردنی نیس!!همینقد که اگه ازت بپرسن داری چیکارمیکنی بگی دارم غسل ..میکنم کافیه

دردِ جـدیدی نمـونده بود پَس بهـ هـمون قَبـلیا دُچـارتَر شد🙃💐🍂.                                                                           تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃