2777
2789

من خودم موندم یه بار میگم طرفو دوست دارم و آدم امنی هست برام و بهش سخت نگیرم. یه بارم میگم در کنار ۱۴ تا سکه مثلا سه دنگ خونه هم باشه

نظرتون چیه؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اقام پنج سکه مهریه، بعد از عقدم مهریه رو پرداخت میکنم که حقی بر گردنم نباشه

یکوقت سختتون نشه؟؟

من خودم مهریه ام 14 تاس و حق طلاقم دارم اما شمایی که مهریه اینقد میندازی باید جهیزیه و عروسی و همه چیزم بدین درسته؟؟

شما برادر داری؟

بله دارم خانومهاشون هم مهریه بالا. یکی 313 و اون یکی400

یکیشون که وضعش خوبه 2 تا خونه و یک ویلا و یک ماشین جای مهریه داده و در رفاه هم دارن زندگی میکنن. بهترین جشن عروسی و هدایا هم بهش داده و همیشه خدا هم سفرهای انچنانی. دختر معمولی هست از یک خامواده معمولی. میگه من از زنم 2 بچه دارم باید حال دلش خوب باشه

اونی هم که 400 سکه است نصف اموال برادرم بنامشه

هیچی به نفع خانما نیست

دقیقا این مملکت با همه خانوما مشکل داره و سود ازدواجم فقط برا مرده برا زن که هیچی

«تو دنیایی که عشق توش زود دود می‌شه… من ترجیح می‌دم آتیشمو خرجِ رویا کنم نه آدم‌ها.»

بله دارم خانومهاشون هم مهریه بالا. یکی 313 و اون یکی400یکیشون که وضعش خوبه 2 تا خونه و یک ویلا و یک ...

فرض کن یک درصد

برادرت امروز عقد میکرد. فردا همسرش دوخونه و. ویلا و ماشینو جای مهریه ازش میگرفت بعدم ولش میکرد میرفت پی خوشگذرونی

ما به خودمون نگاه میکنیم فکرمیکنیم همه خوبن همه سالمن

هستن کسانی که امروز عقد کردن فرداش زحمت یک عمرشونو دادن و همسرشون طلاق گرفته بی دلیل ! فقط به هدف مهریه !

اگر شک داری دادگاه خانواده برو

فرض کن یک درصدبرادرت امروز عقد میکرد. فردا همسرش دوخونه و. ویلا و ماشینو جای مهریه ازش میگرفت بعدم ...

اونم طرفشو شناخته ضمن اینکه بچه داره اخرش مال بچه هاشه. مثل شماها کاسبکارانه نمیشه فکر کرد.

ضمنا برادرم انقدری داره که لنگ این چیزا نباشه

فرض کن یک درصدبرادرت امروز عقد میکرد. فردا همسرش دوخونه و. ویلا و ماشینو جای مهریه ازش میگرفت بعدم ...

شما هم اگر بری دادگاه میبینی نصف مشکلات از طرف مرده و اون داره ساز مخالف میزنه وگرنه خانما اینجورین که با چنگ و دندونم شده میخوان زندگیشون نگه دارن نه همشون ولی بیشتر از مردا

«تو دنیایی که عشق توش زود دود می‌شه… من ترجیح می‌دم آتیشمو خرجِ رویا کنم نه آدم‌ها.»

دقیقا این مملکت با همه خانوما مشکل داره و سود ازدواجم فقط برا مرده برا زن که هیچی

سود ازدواج فقط برای ادم بی ابرویه و بی ارزشه

یک زن خوب با هر مهریه ای همسر اقای بد بشه. اخرش مهریه رو میبخشه. یک پولی هم میده که طلاق بگیره

یک مرد خوب هم گیر زن بد بیوفته دار و ندارشو میفروشه که مهریه رو بده تا زنشو طلاق بده

فامیل ما زنش سه تا بچه رو گذاشته با دوتا چمدون لباس خونه وماشین رو برده 500سکه هم مهریه داره گذاشته اجرا