2777
2789
عنوان

بچه ها زن عمو دوست پسرم بهش پیام داده که من پریودم

| مشاهده متن کامل بحث + 3073 بازدید | 131 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میگن چیزی نیست

ولی من این حد از صمیمیت رو دوست ندارم

حیا هم خوب چیزیه نباید که به بهانه صمیمیت هر حرفی زد که

اَه اونم با کی ؟ با پسر برادرشوهر

ترکم 🙂‍↔️ با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

چرا رفتی تو رابطه دوست پسر این زن عمو و زن عمو

این پسر دوست پسر زن عمو نه تو از رتبطه اشون بیا بیرون

واقعا با چه عقلی می پرسی حساسی یا نه

عملا تو رابطه هستن

چرا خوشگله؟من پریودم

طرفت مریض جنسی ای از اینا که رابطه ۳ نفره دوست داره است ها

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

نه تو زیادی حساس نیستی دوس پسرت زیادی هوله

قشنگ دو تاشون مریضن

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
دوست پسرت به زن عموش میگه خوشگله؟؟؟؟؟؟؟؟؟خوب کرم از خود درختهزن عموش هم البته لنگه خودشهدروتخته بهم ...

کاملا موافقم

خانواده منم سنتی و مذهبی نیستن و ارتباط همه خیلی صمیمیه

اما اینجا یه تاپیکایی میبینم که روی سرم اسفناج سبز میشه...

استارتر کو؟

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

بنظرم امشب ک دوس پسرت خوابید برو تو اکانتش دوباره بعد بع زن داییه پیام بده ک کی تمومی میخوام بیام پیشت ببین زنه چی جواب میده

مطمعن باش اینا باهم رابطه دارن .

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁

کاملا موافقمخانواده منم سنتی و مذهبی نیستن و ارتباط همه خیلی صمیمیهاما اینجا یه تاپیکایی میبینم که ر ...

والا به قرآن

دقیقا منم همینم ما هم سنتی و مذهبی نیستیم ولی حد و مرز و حد و حدود می شناسیم

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود