2777
2789
عنوان

بچه ها زن عمو دوست پسرم بهش پیام داده که من پریودم

| مشاهده متن کامل بحث + 3477 بازدید | 131 پست
به شوهرت نمیگی؟ 😳😳😳😳😳

من یه جاری دارم این کدلیِ🤣🤣🤣🤣

مثلا میخواد بگه من خیلی با حیا هستم میگه واااااای من جتی به شوهرمم فلان موضوعو نمیگم روم نمیشه😷

افکار قدیمی دارن این کدل زن ها

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لا اله الا اللهخوبه ما خدا نشدیم

اصلا به رابطه ی جنسی بینشون فکر نمیکنم خدایی نکرده نگفتم دارن یا ندارن

ولی متن پیامش چیز معمولی بود؟؟؟

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
درسته راحتیشون که کار غلطیه ولی نمیشه گفت رابطشون خیلی بیشتر از اینه

نه منم نمیتونم این و تایید کنم چون ممکنه الکی گناهشون و بشوریم و ناخواسته تهمت بزنیم . فقط میتونم یه اسی بگم رابطشون درست نیست ولی اینکه در چه حده نمیدونم

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
اصلا به رابطه ی جنسی بینشون فکر نمیکنم خدایی نکرده نگفتم دارن یا ندارن ولی متن پیامش چیز معمولی بود؟ ...

نه عزیزم معمولی نبود.

اصلانم کارشون درست نبوده

ولی حرف من در جواب خانمی بود که گفت رابطه دارن.

سیر بحث رو ببین

اللّهم عجّل لولیک الفرج
دوست پسرت به زن عموش میگه خوشگله؟؟؟؟؟؟؟؟؟خوب کرم از خود درختهزن عموش هم البته لنگه خودشهدروتخته بهم ...

دقیقا منم مثل شمام خیلی چیزا برام اصلا مطرح نیست ، ولی اینجا یه چیزایی میبینم دود از سرم بلند میشه مگه داریم انقدر ولنگار و کثیف ،جالبه ادعای سالم و سلامت بودنم دارن شدیدا

نه عزیزم معمولی نبود.اصلانم کارشون درست نبودهولی حرف من در جواب خانمی بود که گفت رابطه دارن.سیر بحث ...

بله

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
من یه جاری دارم این کدلیِ🤣🤣🤣🤣مثلا میخواد بگه من خیلی با حیا هستم میگه واااااای من جتی به شوهرمم ...

منم نمیگم چون نیازی به گفتن نیست خودش قبل اینکه من بخوام بگم فهمیده😂

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏