2777
2789

حرف بدی زدم ؟؟؟؟

خواهرایه ناتنیمن ۳ تان هرکدوم دوتا بچه

من یدونه بادخترم

هرهفته بعضی موقعه هام هفته ای دوبار میومدن همگی باهم من باید براشون کلی ناهار درست میکردم واسه خونشونم میبردن اونم با کلی منت که غذات روغنی بود برج ت بد بود گوشتت خام بودو........

منم ینفر رفتنی خونه یکیشون نه همهشون غذاشون نمیرسید بخدا گشنه برمیگشتم تازه کلی ام وسایل میگفتن میخریدم میبردم .

بهشون گفتم نه ناهار ییایید نه بیام ...... بعد از ناهار قدمتون رو چشمم هرچقدر دوست دارین بیایید

من نمیرسم هزینه ها بالاست

توقعشونم کم نیست فقط قیمه قرمه دوست دارن به سوپ آشم قانع نمیشن سالادم حتما باید باشه .....

الان باهام قطع رابطه کردن جواب تلفنمم نمیدن

اسمس دادم واقعا براتون متاسفم بخاطر شکمتون با من قطع رابطه کردین ؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مفت خوررن خیلی عجیبن

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

بهتر خودتو راحت کردی

جلو ضررو ازهرجا بگیری منفعته

من خودم تو دل خودم برای خودم بخاطر خودم بخاطر حس خوبی ک دارم دوستت دارم 🫠د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️

اینطوری که تعریف کردی باید گفت خوب کردی

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

وا 😂😂😂حالا آبجیا من خواستن بیان گفتن خودمون غذا میاریم هیچی درست نکنیا ..خوبه میفهمن قیمتها در چه حاله ،انتظاراتی دارن😐 ...بنظرم بهشون میگفتی با این قیمتها نظرتون چیه از این به بعد فقط واسه چای میوه اینا دور هم باشیم که فشار مالی به هیچکدوممون نیاد

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀