2777
2789
عنوان

دخترااااااا گلایی ک میگیرید و چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 40 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😂😂ببخشید خندم گرفت

الهی همیشه بخندی ❤️❤️😂😂چه میشه کرد اینم از خوشمزگی های بچه داشتن

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

من فقط دست گلهای شوهرم رو نگه داشتم اونم برای موقعیت های مهم بقیه رو ریختم دور بدعکس ایزان کن خشک بشه یه نایلون بسته بندی خوشگل بخر بکش روش گرد و خاک نگیره هر وقت هم کثیف شد عوض کن

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

اخه گلع خشک چه قشنگی ای داره ! اول و آخر که باید بریزی دور حالا چند ماه هم خشک نگهش داری

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

اخه گلع خشک چه قشنگی ای داره ! اول و آخر که باید بریزی دور حالا چند ماه هم خشک نگهش داری

منم گل خشک دوست ندارم اخه زیبایی نداره یک گیاه خشک شده و زشت و مزده رو چرا باید نگه داریم

چه میدونم سلیقه من اینجوریه

الکی دورم رو با این چیزها شلوغ نمیکنم

خواهرم دسته گل خواستگاری و نامزدی و عروسیشو همه رو وقتی تازه بود سلفون پیچید و برعکس آویزون کرد دیوا ...

همچین آدمایی هم باید ازدواج کنن با کلی ذوق و شوق 😅

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

همچین آدمایی هم باید ازدواج کنن با کلی ذوق و شوق 😅

خیلی هم دیگه رو دوست دارن خدا رو شکر حداقل خواهرم خوشبخت شد 🫠 انشاالله قسمت همه

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                              زود بود برای رفتنت دلبر مامان 🖤

منم گل خشک دوست ندارم اخه زیبایی نداره یک گیاه خشک شده و زشت و مزده رو چرا باید نگه داریم چه میدونم ...

درستش هم همینه

به قشنگی نیست ب خاطره ی قشنگشه

چه خوب بود که آدمی می‌توانست وقتی درد و مصیبتی دارد ماه‌ها بخوابد و چندین ماه بعد آسوده و تازه نفس از خواب برخیزد

خب تو چی گذاشتی؟؟تو پلاستیکه؟؟چیه

من چون زیادن سلفون متری گرفتم میندازم روشون ،باتافت و برعکس خشکشون میکنم

البته حقیقتش تو اتاقم نیس جمعشون میکنم توکمددیواری

دردِ جـدیدی نمـونده بود پَس بهـ هـمون قَبـلیا دُچـارتَر شد🙃💐🍂.                                                                           تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃