ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
من فقط دست گلهای شوهرم رو نگه داشتم اونم برای موقعیت های مهم بقیه رو ریختم دور بدعکس ایزان کن خشک بشه یه نایلون بسته بندی خوشگل بخر بکش روش گرد و خاک نگیره هر وقت هم کثیف شد عوض کن
اخه گلع خشک چه قشنگی ای داره ! اول و آخر که باید بریزی دور حالا چند ماه هم خشک نگهش داری
خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخابهاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز میشود ،فکر ما تبدیل به احساس میشود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار میشود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما میشود☝🏻**
خواهرم دسته گل خواستگاری و نامزدی و عروسیشو همه رو وقتی تازه بود سلفون پیچید و برعکس آویزون کرد دیوا ...
همچین آدمایی هم باید ازدواج کنن با کلی ذوق و شوق 😅
خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخابهاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز میشود ،فکر ما تبدیل به احساس میشود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار میشود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما میشود☝🏻**
منم گل خشک دوست ندارم اخه زیبایی نداره یک گیاه خشک شده و زشت و مزده رو چرا باید نگه داریم چه میدونم ...
درستش هم همینه