2777
2789
عنوان

ماجرای عشقی و آشنای منو همسرم💍👑💕

| مشاهده متن کامل بحث + 4259 بازدید | 159 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اسی خیلی زیبا هستی.؟.. چون فکر میکنم عشق وعاشقی برای زیبا هاست... نه آدم های عادی مثل من...

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

سلام باران جان ، اول بگم خیلی قلم خوبی برای نوشتن داری احسنت .

بعدش هم بگم اشک ریختم و مجسم کردم اون لحظات رو .

خدا کنه همیشه در کنار همسرت و فرزندت خوش باشید

برا منم دعا کن تکلیف زندگیمون بدونم همسرم خیلی اذیتم میکنه یک بچه هم دارم و بدجور بین دو راهی موندم

اونجایی که گفتی بیشتر بفکر مادرت بودی

من همش مادرم رو دارم رنج میدم از بس همسرم اذیتم میکنم و من به مادرم میگم اونم چندین بار گفته منو از این استرس نجات بده یا برا همیشه خوب باشید یا بیا طلاق بگیر .حق داره واقعا.

با دل پاکت برام دعا کن

خیلی داغونم خیلی

همون ریحانه ۱۳۷۴ هستم تعلیق شدم با این کاربری اومدم 
ببین شرایط مالی اصلا مهم نیست شما میتونید یه مراسم مختصر ازدواج کنید کاری که ما کردیم

راستش شرایط مالی بهونس یه سری چیزها هست که مربوط به خانوادمه وبعدش اونا میخواستن عقد کنیم چن سالی بمونیم ولی من گفتم خوشم نمیاد اونجوری از شوهرم دور بمونم حس بدی میگیرم خلاصه گفتم حاظرم عقد نکنم ولی همینجوری یه چندسالی زیرنظر خانوادها رفت وامد کنیم تا بعدا یه عقدمختصر بگیریم ودیگه بریم سرخونه زندگیمون

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

سلام باران جان ، اول بگم خیلی قلم خوبی برای نوشتن داری احسنت .بعدش هم بگم اشک ریختم و مجسم کردم اون ...

سلام عزیزم ❤️

مرسی فدای شما شما لطف دارید

گاهی اشک چشمم باعث میشدکلمات ناقص یا جابجا تایپ بشن

مادران واقعا تو زندگی بچه هاشون نقش مهمی دارن

منم اون تایم مادرم خیلی اذیت کردم

بیشتر از اینکه میدونستم خودش دردکشیدس ناراحتم میکرد ناراحتی منم براش شد بود عین یه درد بی درمون

عزیزم ان شاااالله خدابهترین راه رو برات بازکنه جوری که خودت بگی وااااقعا این مسیر جزو مسیر زندگی من بوده چرا من ندیده بودمش 🥺😍