2777
2789

دیگه خستم خسته از همه چی

دیگه بسمه،هرجای زندگیمو میام درست کنم،یه جا دیگه خراب میشه...

من دیگه نمیتونم خودمو ببخشم

پارسال پیارسال مدرسه همش به مامانم میگفت بچت حالش بده ببرش پیش تراپیست،مامانم قبول نمیکرد...

تا اینکه دوسال پیش یه بار نامه خودکشیمو پیدا کرد مشاور مدرسه ،زنک بابام زد از سرکار کشوندش مدرسه نامه خودکشیمو نشونش داد گفت بچت میخاست خودشو بکشه،همین الان باید ببریش پیش تراپیست

خلاصه همونموقع وسط کلاس منو بردن تراپیست...

ولی خب دو جلسه رفتم تراپیست دو جلسه هم رفتم روانپزشک... دیگه نزاشتن ادامه بدم...

تا پارسال دوباره آزمون غربالگریم نتیجش خطرناک شد و مشاور هی به مامانم گفت ببرش تراپیست،بازم قبول نکرد..

امسال اومدم غربالگریمو یجوری جواب دادم که قرمز نشه خطرناک نشه...ولی بعدش که آزمونو دادم مشاور گفت جوابای تورو ثبت نکردم چون خودم میشناسمت بر اساس شناخت خودم بر اساس واقعیت انجام دادم(مشاور مدرسه زنگم زده بود تا برام انجام بده،سوالارو برام میخوند من حواب میدادم اون وارد سامانه میکرد،،چون کوشی خودم وارد سامانه نمیشد اصلا)

چند روز پیشم مدیر مدرسه زنگ مامانم زده بود که بد منو بگه،،،درومده به مامانم گفته ما تا با بچت حرف میزنیم میگه خودمو میکشم

به خدا اگه من یه بار فقط یههه بارررر همچین حرفی زده باشمممم اصلاااا این حرفا از دهنم بیرون بیاد،،،من نمیدونم از کجاش درورده این حرفو...

حالا من هرچی میکم مامان بخداااا اگه من به همچین چیزی فکر کنم،بخدا از خودش درورده..

باور نمیکنه که...

حالا حتی استامینوفنم بهم نمیده تیغ اصلاحم بهم نمیدهههه،تا دو دیقه میرم حموم انقد سوالای الکی ازم میپرسه تا فقط مطمئن شه حالم خوبه...،دیگه حتی دو ساعتم تنهام نمیزاره تو خونه...تنهامم بزاره هر پنج ثانیه یه بار زنگم میزنه

خدایا خودت تموم کن همچیو...

دیگه هیچی واسم مهم نیس...

اخی

خوب چرا عزیزم واقعا از چی ناراحتی

زندگی با همه ی پستی و بلندیاش بالاخره میگذره ‌....یادم نمیره شبایی تو زندگیم بود که حس میکردم زیر آوار غم و گریه تا صبح دووم نمیارم و میمیرم، اما گذشت صبح شد و من زنده موندم. همه ی اون روزا گذشت! هنوزم روزای بد گاهی هستنااا اما ایمان دارم که میگذره‌..پس تو هم ایمان داشته باش روزای بد میگذرن قوی باش و حال خوبتو با هیچی خراب نکن به این فکر کن که زمان ب سرعت در حال عبوره✨🌱                                                                                                                                                                                                           

خب به مادرت بگو ببره تو رو مشاوره و یا همون تراپیست

نمیشه ؟

اگر حالت واقعا خوب نیست

لطفاً درخواست دوستی ندهید .. برای رویاهای خودم میجنگم.....پشت کنکوری ۱۴۰۵ ...رویایی روپوش سفید پزشکی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کادرمدرسه دلسوز پدرمادر بی مسئولیت =بیشتر اذیت شدن بچه !!!

تراپی باااااید ادامه پیدا کنه پدرمادرت خودشون مشاور لازمن

البته معلومه والی شرایط روحی شما این نبود

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

کادرمدرسه دلسوز پدرمادر بی مسئولیت =بیشتر اذیت شدن بچه !!!تراپی باااااید ادامه پیدا کنه پدرمادرت خ ...

کادر مدرسه هم دلسوز من نیستن اونا فقط میخاستن لج منو دربیارن اشکمو در بیارن چون میدونن نقطه ضعف من اینه که کسی بدمو به خانوادم بگه...حلو خودم زنگ زدن که حرصم بدن...

منم نظرم همین بود...ولی خب نشد دیگه

فکر کن خود تراپیستم زنگ مامانم اینا میزد که نمیخاید بچتونو بیارین؟نیاز داشتا

ولی خب گوش ندادن

نمیدونم بی دلیله...مال تروماهای بچگیمه

میفهممت یکم

۲۶ سالمه و هنوز تروماهای بچگیمو دارم.

تو خواب زیاد

زندگی با همه ی پستی و بلندیاش بالاخره میگذره ‌....یادم نمیره شبایی تو زندگیم بود که حس میکردم زیر آوار غم و گریه تا صبح دووم نمیارم و میمیرم، اما گذشت صبح شد و من زنده موندم. همه ی اون روزا گذشت! هنوزم روزای بد گاهی هستنااا اما ایمان دارم که میگذره‌..پس تو هم ایمان داشته باش روزای بد میگذرن قوی باش و حال خوبتو با هیچی خراب نکن به این فکر کن که زمان ب سرعت در حال عبوره✨🌱                                                                                                                                                                                                           

شاید حالت جوری بوده که مدرسه حس کرده باید کاری بکنه.

لطفا انقدر ذهنتو درگیر مشکلات نکن. حال خوب داشتن یه تصمیمه که باید برای زندگیت بگیری نیاز به شرایط خاصی نداره.

چند تا کار میگم انجام بده

اول اینکه دیگه آهنگ گوش نکن

موبایل و اینستا و نی نی سایت را خیلی محدود کن.

شروع کن به یادگیری مهارت

قرآن بخون و نماز اول وقت

پیش یه طبیب طب سنتی برو بگو افکار منفی داری و حال روحیت خوب نیست. (باورت نمیشه ولی منم بعد از مصرف یه سری محصولات طب سنتی از این رو به اون رو شدم)

با استفاده از تلقین افکار مثبت در لحظه حالتو خوب کن.

زندگی و مشکلاتش و آدما و حرفاشونو به یک طرفت بگیر

خیلی سخته واقعا

خیلی . من کلا همیشه حس فرق گذاشتن و از سمت مادرم حس میکردم بجان دخترم هفته ی ۳ یار خوابشو میبینم ک یا ب بقیه وسیله میده بمن ن یا منو بیرون میکنه یا دعوا

با اینکه اصلا بهش فکر نمیکنم

شاید حالت جوری بوده که مدرسه حس کرده باید کاری بکنه. لطفا انقدر ذهنتو درگیر مشکلات نکن. حال خوب داشت ...

مدرسه میخاست حرصم بده،میدونست نقطه ضعفمه که کسی بدمو به خانوادم بگه،جلو خودم زنگ زد شر و ور کفت که فقط حرصم بده

اره واقعا آهنگام حالمو بدتر میکنن ولی نمیتونم ولشون کنم،من بدون اهنگام حتی نفس نمیتونم بکشم

اینستا هم ندارم

آره اتفاقا دلم یه مهارت میخاد،،،ولی مهارتی پیدا نمیکنم که به درد اینده م بخوره و علاقه داشته باشم

تراپیست نمیبرنم،طب سنتی ببرن؟؟

دست خودم نیست بخدا