2777
2789
عنوان

تک عطسه

73 بازدید | 16 پست

دوستان کیا به تک عطسه اعتقاد دارن؟ من یمخوام یکار زیبایی انجام بدم ولی وقتی بهش فک میکردم یهویی تک عطسه اومد، حالم بده الان🥺

تویی که داری امضامو میخونی ،برای رسیدن هر دوتامون به حاجت هامون دعا کن💞

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من اعتقاد دارم

یه بار خاهرم داش میرفت بیرون عطسه اومد بعد رفت اومد خونه گفت یه ماشینه داشته میزده

میگه همچین جلو پام ترمز کردفک کردم زده بهم

💫من آدم آرومیم بازی نکن با روحیم 💖 من عاشق قدم زدن با تو تو هوای بارونیم A🥲 ♥️باتو دارم یه حس راحت نیازی نیست به استراحت 🥰 یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

خرافاته محل نده

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

خرافاته محل نده

نه بخدا، چن باری شده بخوام. کاری رو انجام بدم و تک عطسه بیادو اون کار نشه

منک اصلا اعتقادی ندارم چون حساسیت الدائمم اگه قرار باشه به عطسه هام توجه کنم 90درصد کارام باید بمونه ...

شتتت😂

نه بخدا، چن باری شده بخوام. کاری رو انجام بدم و تک عطسه بیادو اون کار نشه

خرافه از شیطان است

میاد و اینارو کنار هم میذاره و خیال میکنی صحیحه

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

خرافه از شیطان است میاد و اینارو کنار هم میذاره و خیال میکنی صحیحه

ن از شیطان نیس

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

انجام نده اسی شاید قشنگ در نیاد اونی ک دلت میخاد

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

به شدت اعتقاد دارم و هر وقت تک عطسه اومده یا اون کاره نشده یا اگه کردم پشیمون شدم

همیشه دو تا عطسه 😂😍😆💚

کاربری دست ۱۲۴ نفر. 😝😆 🔸️کاربر خانم🔸️ 🦋 گر نگه دار من آنست که من میدانم. شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🦋

لعنت بر خرافات

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

به شدت اعتقاد دارم و هر وقت تک عطسه اومده یا اون کاره نشده یا اگه کردم پشیمون شدم همیشه دو تا عطسه � ...

عین من🤣🤣